Ach, tá láska

pridal Lilinka 28.8.2014 o 6:41


Ian Somerhalder a Nikki Reed sú silno zaláskovaní.

Dvaja upíri si vykračovali v nedeľu rúčka v rúčke po New Yorku. Pred mesiacom sa medzi nimi ešte nič nekonalo, a teraz – ľaľa ho!

Najskôr po sebe len hádzali pohľady, o týždeň neskôr kúpili koňa a na ďalší spolu začali bývať. Ako tak rátam, tento týždeň by mali oznámiť svadbu a o ďalší prvé tehotenstvo. Potom by mal nejaký ich kamarát vybľabotať, že to medzi nimi škrípe, a nakoniec by mal prísť rozvod pre neprekonateľné rozdiely. Hollywoodske klišé.

Teraz sú však ešte vo fáze ružových okuliarov. Všade nad nimi sa vznáša ten opar zamilovanosti. Veď viete, ten, keď sa vám aj televízne noviny zdajú pozitívne. Ten, keď dostávate kvety len tak. Ten, keď si holíte nohy – každý deň! Ten, keď pred sebou ešte neprdíte. Vtedy chodíte so šťastným výrazom feťáka, ktorý si vyžobral na riedidlo.

Twajlajtica a Denníček spolu vyzerajú chutne, a muckali sa prakticky všade. Očká im žiarili ako keby si druzgli z Frndžalice. Miestami to pripomínalo scénu z muzikálu (pri stĺpe). Nikki musím pochváliť tie tichoyebky a Ianovi klobúk, ktorý vyzerá ako keby ho šlohol princovi z Popolušky.

Snáď im to vydrží aspoň pár týdňov mesiacov. Ale čertovská časť môjho ja vraví: Dávam boľševikovi rok, maximálne dva.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk