Top momenty z Emmy 2014

pridal kara 28.8.2014 o 21:12


Kto prišiel za dámu a kto za debila už vieme, vieme tiež aj to, kto si domov odniesol ocenenie. A teraz je čas na zaujímavosti z Emmy večera.

Tento článok som vám síce sľúbila už na včera, ale viete ako to je. Hovoriť zajtra je veľmi nebezpečné. A tento raz sa to vypomstilo aj mne, keďže som o deviatej večer vytuhla ako špalek a na písanie sa čas nenašiel. Ale prejdime k veci…

Večerom sprevádzal komik Seth Meyers, ktorý mal na začiatku celkom dobrý monológ. Jemu sa zrejme tiež nepáčil koniec HIMYM, a svoje postrehy do svojej reči zakomponoval. HIMYM totiž nebol jediný seriál, ktorý tento rok končil. Skončili aj seriály Breaking Bad a Dexter. A z týchto troch seriálov mal nečakane najsmutnejší koniec práve ten, v ktorom sympatický chlapík rozpráva svojim deťom príbeh o tom, ako spoznal ich mamu. Milé deti, Jesse Pinkman prežil, Dexter prežil, ale vaša mama nie, spite sladko.  (v tomto momente mi zabehla minerálka a vytiekla nosom, takže mi nedalo, len vám to tu prerozprávať)

Seth tiež pochválil seriály Game of Thrones, The Good Wife a Fargo za to, že to majú dobre vymyslené – akonáhle začne byť seriál obľúbený, treba nechať umrieť všetky hlavné postavy, v opačnom prípade sa ani nenazdáte a budete platiť Sheldonovi milión dolárov za epizódu.

Seth tiež pripomenul, že už túto sezónu budú konciť seriály Glee, Two and Half Men a Sons of Anarchy, ale aj takmer všetky nové seriály, ktoré budú mať túto jeseň premiéru.

Sethov monológ bol síce dobrý, ale aj tak na seba väčšiu pozornosť strhol Jimmy Kimmel, keď odovzdával cenu. Jimmy Kimmel je proste Jimmy Kimmel.

Najkrajší moment bol ale ten, keď Billy Crystal spomínal na svojho dlhoročného priateľa Robina Williamsa. To je pocta, akú si zaslúžil, nie to fiasko, ktoré bolo na VMA.

 

Celé Emmy si môžete pozrieť tu:

Moderátor večera Seth sa na konci Emmy samozrejme nechal obliať ľadovou vodou, lebo to teraz vo veľkom fičí.

Hayden Panettiere tiež zaujala, keďže sa prvý krát ukázala na červenom koberci s tehotenským bruškom. A tak trocha nechtiac prezradila, že čaká dievčatko. „Som nadšená. Neviem sa jej dočkať, keď už konečne vyjde von. Tuším som to práve prezradila, však? Áno, je to dievčatko!“

Keď prišla na červený koberec Sofia Vergara, všetci sa čudovali, kde nechala svojho nového sexy chlapa Joea Manganiella. Ale Sofia to vysvetlila po svojom: „Je naozaj sexy. Preto som ho so sebou nevzala. Bol skrátka príliš sexy a príliš vysoký. Zaberá veľa miesta, tak som mu povedala: Joe, prosím ťa, nechoď!“

A nakoniec ešte zopár fotiek:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk