Benedict Cumberbatch nafotil rajcovný kalendár

pridal Lilinka 31.8.2014 o 15:39


Všetky cumberbitches sa bláznia. Že neviete, čo je to cumberbitch? Tak to potom nefičíte na Benedictovi. Cumberbitches sa nazvali Benedictovi fanúšikovia.

Oficiálny kalendár s Benedictom je už v predaji. Pozostáva z 12 fotiek (ha, nečakané však?) z rôznych fotení – pre magazíny GQ, Hollywood Reporter, Esquire, ale tiež z fotenia k filmu War Horse, v ktorom hral s Tomom Hiddlestonom, ktorého sexy reklamu som vám nedávno dávala na facebook. Ja vám ukážem iba 11 fotiek, keďže internet mi poskytol iba miniatúrne náhľady zo zadnej strany kalendára, podľa ktorých som fotky hľadala. Ale čo ja pre vás neurobím. Keďže som si ho nekúpila, tak nemám šajnu ako vyzerá tá dvanásta. Asi to tak je naschvál. ??

Ako som tak surfovala vo vodách internetu (škoda, že nie v mori), zistila som, že okolo tohto týpka vypuklo poriadne šialenstvo. Veď načo by mu robili kalendár, keby ho všetky ženy nekupovali rýchlejšie ako lodičky vo výpredaji. Základné info o Bendžim, ako ho ďalej budem volať (lebo sa mi to nechce vypisovať jeho extrémne dlhé meno) si nájdete tu.

Keďže som si pustila aj Sherlocka, v ktorom hrá hlavnú postavu, musím uznať, že na tomto chlapovi niečo je. Samozrejme, musíte to pozerať v originálnom jazyku. Minimálne hereckým talentom disponuje. Keďže v seriáli Sherlock nemá tak hnusne ulízané vlasy, vyzerá celkom sexošsky. Potom spustí tie svoje trojminútové monológy bez nadýchnutia sa s anglickým prízvukom a sexy hlasom, a už vás má vo svojej cumberbitchej pavučine.

Bendži má ešte jednu novinku, ktorú vám chcem oznámiť. V múzeu Madame Tussauds mu už čoskoro pribudne vosková figurína. To, že mu nechýba zmysel pre humor, ktorý je asi hlavným znakom sexepílu, dokázal pri Ice Bucket Challenge, a tiež popri pózovaní pri výrobe figuríny, z ktorej sa následne odleje voskový Bendži, keď povedal:

Konečne môžem fotobombovať sám seba! Aký divný a zvláštny kompliment je byť zapojený v niečom, v čom klasifikácia talentu zahŕňa už aj vosk. Bolo mi už povedané, že som drevený, ale nikdy nie voskový!

Prečo by Bendžimu niekto povedal, že je drevený?

Milé deti, len tak pre porovnanie – vo videu sa dozviete, ako sa tancovať má (Tom) a ako nie (Bendži). Áno, viem, že toto video som už raz dávala, ale opakovanie je matka múdrosti.

 

A teraz niečo k fanúšikom, ktorí sú ochotní cestovať za ním aj 20 hodín busom z Nemecka alebo si zobrať 5 dní dovolenku a priletieť z Hongkongu.

Cumberbitches!!!!

 

V šou Chatty Man analyzovali jeho dlhočizné meno

 

Funny moments, ktoré boli naozaj funny ??

 

Tak čo? Ste alebo nie ste Cumberbitch?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk