Čo týždeň dal

pridal kara 3.9.2014 o 20:15


Miley Cyrus k sebe zavolala bývať svojho homelessáckeho kamoša z VMA. Podľa blízkeho zdroja je to všetko vraj súčasťou jej premeny. Jej mama Tish najala nových poradcov do tímu, aby pomohli s jej premenou, keďže po všetkom tom extrémnom vyvádzaní o ňu prestal byť taký záujem. To, že vzala so sebou Jesseho na VMA, sa ukázalo ako úspešný krok, ale chcela mu pomôcť aj inak. Vraj sa tam o neho celkom pekne starajú, perú mu, vyvárajú a tak. Takže asi bude nasledovať ďalší prerod z feťáčky na Matku Terezu. Veď viete, niečo ako Angelina Jolie.

Miley ale nie je len dobrá duša, ona je ešte aj vtipná. V rozhovore pre austrálsku šou Sunday Night povedala: „Stále milujem Liama, on stále miluje mňa.“ Tomu prvému celkom verím, tomu druhému už ani veľmi nie. Miley sa ale aj prirovnala k Elvisovi, lebo aj on twerkoval, ale nikto by ho nikdy nenazval štetkou, pretože to bol chlap. Okej, Miley… A aké drogy to užívaš?

Vtipkovia sú aj Pamela Anderson s manželom. Tomu čo stvárajú nemôžu rozumieť už ani oni sami. Len taká rýchla rekapitulácia – svadba, o dva mesiace rozvod, znova svadba, žiadosť o rozvod po pol roku, romantická dovolenka a najnovšie stiahnutie žiadosti o rozvod. Až sa mi z toho hlava zatočila. Dávam tomu rok, maximálne dva….

Shakira potvrdila svoje druhé tehotenstvo. Urobila tak v rozhovore pre španielsky Cosmopolitan, v ktorom povedala, že: „Pues sí, la verdad es que sí, estoy embarazada.“ Neviem, prečo sa to žiadne anglicky hovoriace stránky neunúvali preložiť, ale podľa google translatoru je to niečo ako: áno, je to pravda, som opäť tehotná. Takže druhé takéto chutné decko čoskoro uzrie svetlo sveta.

Britney Spears už je znova slobodná žena. S frajerom Davidom Lucadom sa rozišla, lebo ju podviedol a údajne je z toho aj video. To musí byť bystrý chlapec, keď chodí s áčkovou celebritou, zasúva niekde inde a čaká, že sa mu to prepečie. Britney o svojom „single life“ napísala na twitter, ale potvrdila to už aj na jednom so svojich koncertov vo Vegas, kde povedala: „No, teraz už asi každý vie, že ma môj priateľ podviedol. Ale najlepšie na rozchodoch je to, že môžete opäť randiť.“

Rozišli sa aj Sarah Hyland a Matt Prokop. Vydržalo im to 5 rokov.

Mariah Carey a Nick Cannon už dohadujú detaily rozvodu. Takto pred týždňom sa kvôli tomu stretli v jej byte v New Yorku. „Povedala mu, že bude iba jedno oficiálne oznámenie rozvodu, a to príde od jej právnikov. Nick s tým súhlasí. Vie, že ju veľmi nahneval, keď hovoril minulý týždeň o ich problémoch a aj sa za to ospravedlnil, “ prezradil zdroj pre E!News.

Jenny McCarthy je už vydatá pani. S Donniem Wahlbergom si v nedeľu povedali áno. A takto vyzerala ako nevesta:

O svojej láske nás naďalej presviedčajú aj Beyoncé a Jay Z. Takto sa k sebe mali v nedeľu na festivale Made in America.

81-ročná komička Joan Rivers bojuje o život. Vo štvrtok počas operácie hrdla sa jej zastavilo srdce a prestala dýchať. Existuje vraj reálna hrozba, že u nej došlo k poškodeniu mozgu a ostane vo vegetatívnom stave alebo na vozíčku. Stále je napojená na prístroje.

A aby sme ten koniec trocha odľahčili, dajme si nové háro alá Miley, ktoré si nechala na hlave vytvoriť herečka Malin Akerman.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk