Ako nám Hollywood mení sexošov na strašiakov

pridal Lilinka 6.9.2014 o 19:32


Alias James Franco sa vžíva do role.

(pozn. redakcie pre tých, ktorí sú tu noví, alebo to ešte nevedia: zvýraznené časti sú klikateľné prelinkovania na články, ktoré bližšie vysvetľujú, o čom je reč )

James je proste týpek. Bez ohľadu na to, že je občas poriadne nechutný, mám ho ako herca rada. Do svojej role sa vie vžiť naozaj efektne. Od Jamesovej premeny z vyperoxidovaného geja na svoje staré Ja ešte v Hollywoode nepretieklo veľa vody (rozumej chľastu a heroínu), a len čo sme sa začali tešiť, že vyzerá opäť yebavične, oholil si gebeňu. A keby len to. Kvôli svojej postave nejakého badass motherfuckera vo filme Zeroville má na tej gebeni aj kérku portrétu Liz Taylor a Montgomery Clifta. Aby bol dojem ohavnosti dokonalý, nad perou má fejkový husársky fúz. S pomocou tohto všetkého, a verím, že aj OldMekdonaldu, je jeho premena naozaj veľmi ohavná. Hoci je James sexoš, keby ma s takýmto zjavom začal baliť, tak hodím útek rýchlejší ako smrť, ktorú si zvolili mozgové bunky z môjho centra logiky, keď sa Kim Megazadok stala ženou roka.

Vitajte v zmenárni. Dnes si pozrieme, ako sa dá zabiť sexepíl.

Drahý Hollywood,

zohavil si Hugha Jackmana, ktorý sa zmenil na Lászla, a potom na Dr. Evila. Zohavil si Jamesa, ktorý bol blonďavá slečinka, a teraz je plešatý potetovaný László aj on. Zohavil si polovicu hollywoodskych hercov, keď sa začala šíriť bradatá móda. Zohavil si náš zmyslel pre toleranciu, keď sa Conchita stala modelkou. Zmenil si Hanu Montanu na Miley Retardus. Prestaň nám brať pekných ľudí, robiť z nich príšery a podsúvať nám monštrá!

Miley Retardus Sodoma Gomora, velebnosti!

Aby vás nenapínalo až do zajtra, tak si pozrite Jamesa, keď vyzerá prekoteniahodne.

Niečo pre pazuško kajnšmentkerky fajnšmekerky



Zaradené pod: Celebrity, James Franco, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk