Kristen Stewart má rada káry

pridal Lilinka 9.9.2014 o 19:06


Twajlajtica a jej herecký kolega Nicholas Hoult aktívne relaxovali v Ázii.

Natáčajú tam scifi drámu Equals. Kristen je ešte sále veľmi sklamaná, že sa nenarodila ako Kristián. Ako chlapcovi by jej to pasovalo viac. Aby sme si náhodou nezvykali na to, že na parížskom týždni módy mala umyté vlasy vyzerala ako žena, prešla na hnedo a teraz vyzerá ako hnedovlasý chlapec, nie ryšavý. No už sme si zvykli, že ona má bad hair day každý deň. Vymódená ako Natalia Oreiro z filmu Divoký Anjel sa s hereckým kolegom a ľuďmi neznámej identity lanovkovala (naozaj neviem ako preložiť zip-lining) a vozila na kárach v Singapure. Musí niečo robiť, lebo myslieť na to, že jej ex Patizón si našiel niekoho ešte divnejšieho ako je ona, musí byť deprimujúce. Ešte stále ma myká z toho videoklipu alias návodu na dávenie. Kristen aj Nick, exfrajer heknutej Jennifer Lawrence, vyzerali, že sa kvalitne bavia. Ja som zvedavá, či si spolu začnú títo dvaja, alebo svojho ex tromfne a začne si s niekým ešte divnejším ako si našiel on. Čas ukáže. Každopádne, filmová mŕtvola upírka má kopu fanúšikov aj v Ázii a tí sa s ňou odušu fotili. Možno si vyberie nejakého z nich.

 

júli ich v Tokiu prichytili v mňau-hau reštike. *mňau-hau = čínska/japonská reštaurácia, lebo oni ľúbia papať aj domácich miláčikov

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk