Sexoš: Chris Pratt

pridal Lilinka 16.9.2014 o 19:23


Dnes sa pozrieme na zúbok sexošovi, ktorý stráži galaxiu.

Christopher Michael Pratt sa narodil 21. júna 1979 vo Virgínii v Minnesote. Jeho matka Kathy pracovala v supermarkete. Otec Dan, ktorý zomrel v júni tohto roku (bol tuhý fajčiar), pracoval pri ťažbe zlata a neskôr pri prerábaní domov. Chris vyrastal v Lake Stevens vo Washingtone, kde sa umiestnil na 5. mieste v štátnom wrestlingovom turnaji medzi študentmi strednej školy. Keď sa ho jeho tréner spýtal, čo by chcel robiť v budúcnosti tak povedal :

Neviem, ale viem, že budem slávny a že budem zarábať sku*vene veľa peňazí.

Keby nebol hercom, pravdepodobne by bol astronautom. Na vysokú školu sa vykašlal po jednom semestri. Začal si zarábať predajom kupónov a ako striptér. Skončil ako bezdomovec na Maui a prespával na pláži v Scooby Doo dodávke. V rozhovore pre denník Independent povedal:

Je to perfektné miesto pre bezdomovca (Maui). Len sme sa ožierali a fajčili trávu. Pracovali sme minimum hodín, dosť nato, aby to pokrylo výdavky na jedlo, benzín a rybárske potreby.

A jedného krásneho dňa sa naňho usmiala šťastena. Ako 19 ročného ho počas čakania na stôl v reštaurácii na Maui objavila herečka a režisérka Rae Dawn Chong. (ešte stále máme nádej aj my)

Z tohto dňa existuje aj fotka, ktorú Chris zavesil na Facebook s popisom:

Nemôžem uveriť, že som našiel túto fotku!!! To je dodávka, v ktorej som žil!!! V mojej ruke je scenár na film (Cursed part 3), ktorý ma dostal preč z Maui. Šialené.

Zahral si vo filmoch : Cursed Part 3, Bride Wars – Vojna neviest, s Megan Fox v Jennifer´s body – Pozor, hryzie!, Take me home Tonight – Noc je ešte mladá, What´s your number? – Môj dokonalý ex, Movie 43 – Mládeži neprístupné, Delivery Man – Pozdrav zo spermobanky, Her – Ona. Nadaboval tiež hlas Emmeta Brickowski v The Lego Movie – Lego príbeh. Najnovšie si zahral v scifi komédii Guardians of the Galaxy – Srážcovia Galaxie, za ktorý získal cenu CinemaCon Award for Breakthrough Performer of the Year a nomináciu na cenu Young Hollywood Award for Super Superhero. V budúcnosti sa s ním môžeme tešiť na Jurassic World (Jurský park 4). Do kín by mal prísť v júni 2015.

A teraz si už dáme sexy fotky:

Tak čo? Koľko percent by ste mu dali?

Čo sa týka súkromia, od roku 2009 je ženatý s herečkou Annou Faris, ktorú určite poznáte najmä ako Cindy zo série filmov Scary Movie. Zoznámili sa na natáčaní filmu Noc je ešte mladá v roku 2007. Vtedy bola ešte vydatá za herca Bena Indra. Rozviedli sa a o dva roky sa vydala za Chrisa. Zahrali si spolu aj vo filmoch Môj dokonalý ex (2011) a Mládeži neprístupné (2013). Majú syna Jacka, ktorý sa narodil v auguste 2012.

Niečo porozprával u Ellen DeGeneres

o sebe, svojej žene a dzecku

 

o svojej striptérskej minulosti

 

o spoďároch od Ellen

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk