Hrdličky Beyoncé a Jay Z kupujú nové hniezdočko lásky

pridal kara 20.9.2014 o 9:16


Teda… Nie je to ešte úplne isté, ale majú vyhliadnutú vilu v Beverly Hills len za 85 miliónov dolárov.

Ale to by pre nich nemal byť problém. Určite sa celkom slušne napakovali na spoločnom turné On the Run, ktorému urobili taký marketing, že by ich každá fakulta marketingu mala zahrnúť do svojich osnov. Problémy v manželstve a rozvod na spadnutie boli šikovnou zámienkou, pod ktorou sa počas celého turné dostávali pravidelne do všetkých médií. Fanúšikovia v zúfalstve kupovali lístky, lebo si mysleli, že toto je posledný raz, čo týchto dvoch vidia spolu. A ich to baví, takže aj na finálnom koncerte trocha zamiešali karty „druhým tehotenstvom“, zrejme kvôli pripravovanému spoločnému albumu.

Toto všetko ma necháva celkom chladnou, lebo aj celé ich manželstvo považujem len za marketingový ťah. A podobný úmysel vidím aj v opakovaných obhliadkach asi toho najdrahšieho domu v Beverly Hills, aký sa im podarilo nájsť. Lebo 85 miliónov dolárov, to je veľa už aj na celebrity. Veď aj obrovské sídlo Gisele Bundchen šlo len za padíka.

Do tohto domu sa určite zmestí veľa tejto ich falošnej lásky, keďže má rozlohu 2100 metrov štvorcových. Zaplatiť si treba aj za pekný výhľad, keďže odtiaľto neuvidíte len na LA, ale aj na Malibu. V dome nájdete 8 spální, 15 kúpeľní, garáž na 16 áut, bazén, vinicu a kino pre 24 ľudí. Kto tam, preboha, býval predtým, že si toto všetko mohol dovoliť?

sen každého dieťaťa

sen každého dospeláka







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk