Čo týždeň dal

pridal L 23.9.2014 o 21:08


Top novinky minulého týždňa.

Chúďatko Kate Middleton trápia nevoľnosti aj počas druhého tehotenstva. Momentálne oddychuje, a stará sa o ňu (určite ten najlepší) tím lekárov. Kvôli tomu sa nemohla zúčastniť na pracovnej ceste svojho manžela na Maltu.

Princ Harry oslávil 30tku, zdedil peniaze a veci po mame… A vyrazil si na „rande“ s bývalkou Cressidou Bonas. Pozreli si spolu film Sex Tape, a momentálne sú od seba, no vraj nie nadlho.

Fashionistka Nicole Richie bola véééľmi zaneprázdnená, pretože pripravuje novú módnu kolekciu. Snáď bude úspešnejšia návrhárka ako jej exkamka Paris Hilton DJka.

Ashley Tisdale sa vydala za Christophera Frencha, a takáto z nej bola nevesta.

Kaley Cuoco sa u Jimmyho Kimmela vyňadrila k úniku celebritných fotiek (myslíme tých z ich osobného života, ktoré nemali uzrieť svetlo sveta). Všetko berie zjavne s ľahkosťou, a ani jej veľmi nevadí, že sme mohli vidieť jej fuňu: „Viete, musíte si spraviť sami zo seba srandu.“

Medzi Kris & Bruce Jennerom je definitívny koniec. Po 23 rokoch si povedali pápá kvôli typickej celebritnej výhovorke- neprekonateľné rozdiely. V odlúčení žili už rok, no snažili sa to nejako za pomoci detí a reality show dať dokopy. Nepodarilo sa, tak za vzťahom spravili bodku.

Seriáloví Priatelia oslávili 20. výročie od premiéry prvej epizódy.

Kendall Jenner rozbehla svoju modelingovu kariéru celkom úspešne (no aj tak neveríme, že bez pomoci „slávneho“ mena). Na FW sa objavila na prehliadke novej kolekcie návrhárskeho dua Dolce&Gabbana.

Kourtney Kardashian vraj čaká dievčatko. So svojim dlhoročným frajerom Scottom Disickom má už syna Masona(4) a dcéru Penelope(2).

Jeden z najzlatších párov v Hollyvúde- Dax Shepard a Kristen Bell natočili spolu reklamu pre Samsung.

Tehotná Alicia Keys sa vyzliekla kvôli charite.

Budúcu mamičku Zoe Saldanu nafotili ujovia paparazzi v L.A. bez mejkapu, a taktiež nie veľmi spokojne a šťastne vyzerajúcu.

V najbližších dňoch sa prírastku- dcérky dočkajú Mila Kunis a Ashton Kutcher. Ashton je vraj už teraz nervózny aj za Milu.

Francúzsky herec Gerard Depardieu sa pochválil, že denne vypije až 14 fliaš vína. Tak teda, na zdravie!

Beyonce a Jay Z sa pochválili touto „rozprávkou“ o ich manželskom spolunažívaní. Aj tak im to neveríme.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk