Patizón posunul vzťah na vyšší level

pridal Lilinka 24.9.2014 o 15:30


Dnes nebudú žiadne cecky ani chachajdy. Sľubujem.

Robert Pattinson a jeho nová frajerka sa k sebe stále majú. Teraz už o čosi oficiálnejšie. Ktovie či sa Patizón už spamätal z pokašľaného vzťahu s mastnou hlavou Kristen Stewart, alebo je táto alternatívna umelkyňa len náplasť na zlomené srdce. Exotky sú obidve. Ale musím sa priznať, Kristen som mala radšej. Vedela bohovsky vyjadriť emócie. Táto britská nádhera s krkolomným menom mi nepasuje. Budem ju volať Prstoližka. A dôvod, ako aj jej skutočné meno si nájdete TU. Ale hlavne, že sa majú radi.

Patizón a Prstoližka sa spolu vyvážali v aute po Hollywoode a vyzerali zamilovane. Už sa držia aj za ruky. Predtým sa len tak ledabolo prechádzali akoby nič. Držať sa za ruky pred foťákmi paparrazov, to je už iný level. To je v Hollywoode niečo ako zásnuby u normálnych ľudí. Držím im palce, nech im to vydrží a nech si Prstoližka nevyberie rovnakú cestu presadiť sa ako Kristen. Nech je sranda. Nedávno sa rozprúdili klebety aj o tom, že Prstoližka je v tom. A to pre tento tweet:

“Mám v sebe dieťa ale nedám mu život, pokým sa ty nevložíš do mňa.“

Predstavte si ich dieťa. Malý šmudlo so sklonmi k fetišizmu. A viem si predstaviť to meno, aké by mu tieto dve gebuľky dali. Dúfam, že mi splnia prianie a zamiesia spolu na nejakého malého potomka s menom napr. Banana. Banana Pattinson. To znie celkom fajn.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk