Prípravy na svadbu

pridal kara 26.9.2014 o 21:27


Amal Alamuddin a George Clooney sa už zajtra vezmú v Benátkach.

Ak ste čakali nejaké veľké tajnosti ako pri svadbe Brada a Angeliny, boli ste na omyle. Amal a George sa v tajnoti brať nebudú. Prípravy na svadbu sú už v plnom prúde a magazínu Us Weekly sa dokonca podarilo získať fotku príprav z hotela Cipriani, v ktorom je dnes večera a po svadbe tam bude aj hostina.

Amal priletela do Talianska už v stredu s horou kufrou a krabicou, v ktorej sa zrejme skrývali svadobné šaty. Šaty jej vraj navrhla Sarah Burton z ateliéru Alexander McQueen. Sarah navrhovala aj svadobné šaty pre Kate Middleton. Cez plece mala zavesenú aj tašku Stella McCartney, takže asi až zajtra uvidíme, aké šaty si nakoniec vybrala.

treba nenápadčo ukázať snubák

A dnes sa už vybrali s Georgeom na taxi lodičke do hotela Cipriani, v ktorom teraz prebieha už spomínaná večera. Zajtra budú hostia prevezení do sedem hviezdičkového luxusného hotela Aman Canal Grande, v ktorom bude obrad.

Na dnešnej intímnej ceste loďou, ktorú obklopovalo asi 200 paparazzov, sa k nim pridali aj Cindy Crawford s manželom Rande Gerberom, ktorý ide Georgeovi za svedka. Odfotili aj Matta Damona s manželkou, keď sa plavili do hotela Cipriani. Svadby by sa mali zúčastniť aj ďalšie celebrity – napríklad Bono, Brad Pitt a Angelina Jolie, ale aj Anna Wintour.

Aman Canal Grande







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk