Sexoška: Roselyn Sanchez

pridal Lilinka 28.9.2014 o 20:48


Exotická kráska poteší mužské oči a možno aj ženské. Netreba zabúdať na transsexuálov, metrosexuálov, bisexuálov a všetkých sexuálov. Veď sme tolerantní.

Krásna Roselyn sa narodila 2. apríla 1973 v San Juan v Portoriku. Má troch starších bratov. Už ako u malej sa u nej prejavil talent na tanec, spev a herectvo. Po skončení základky začala chodiť na University of Puerto Rico, na ktorej študovala marketing. Po troch rokoch to vzdala, lebo to nebolo to, čo chcela robiť. Presťahovala sa do New York City a tam začala navštevovať kurzy herectva, tanca a spevu. To bolo v roku 1991 a mala vtedy 18. O rok neskôr sa vrátila späť do Portorika a získala malú rolu ostrovanky vo filme Captain Ron (Kapitán Ron) po boku Kurta Russella a Martina Shorta. V 1993 upútala na seba pozornosť ako tanečnica vo varieté šou Qué Vacilón. V tom istom roku vyhrala Miss Puerto Rico. O rok neskôr vyhrala Miss America, vďaka ktorej sa jej dostalo medzinárodnej pozornosti. Niekoľko rokov figurovala v rebríčkoch najkrajších a najsexy žien, ktoré vyhlasovali časopisy Maxim, FHM a web AskMen.com. V 2001 si zahrala tajnú agentku vo filme Rush Hour 2 (Križovatka smrti 2) po boku Jackieho Chana. V 2002 vyfajčila banán Cuba Gooding Jr. vo filme Boat Trip (Plnou parou vzad). V 2003 si zahrala so Sofiou Vergarou vo filme Chasing Papi (Neverník). V tom istom roku jej vyšiel aj prvý singel Amor, Amor, ktorý jej vyniesol nomináciu na Latin Grammy. Na jeseň 2005 sa pripojila k hercom v seriáli Without a Trace (Bez Stopy), v ktorom hrala agentku Elenu Delgado. Skomponovala muzikál Yellow, v ktorom portorickú speváčku/tanečnicu/herečku, ktorá skúša šťastie v New Yorku. Momentálne hviezdi v seriáli Devious Maids(Prefíkané slúžky) , v ktorom hrá slúžku, ktorá sa chce stať speváčkou.

Čo sa súkromného života týka, bola vydatá za herca Garyho Stretcha (1998 – 2001). Po rozvode vybíjala klin klinom s portorickým spevákom Victorom Manuelle. Rozišli sa v roku 2005. Po troch rokoch sa druhý krát vydala, a to za Erica Wintera. V januári 2012 (čo čakať od chlapa s menom Winter) sa im narodila dcéra Sebella Rose Winter. Roselyn tiež bojovala nahotou za práva zvierat pre organizáciu PETA. Je tiež hovorkyňou organizácie Fundación de Ninos San Jorge, ktorá pomáha chorým deťom z chudobných rodín.

Roselyn a tanec pri tyči

 

mnoho tanečných štýlov v šou u Queen Latifah

 

Roselyn a milenec na úteku alias Amor Amor

 

Niečo funny z Devious Maids (Prefíkané slúžky)

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk