Amande Bynes straší vo veži

pridal kara 2.10.2014 o 21:40


Áno, už zase. Alebo ešte stále?

Amandu totiž v nedeľu znova zatkli za šoférovanie pod vplyvom. Na kalifornských cestách buďte radšej opatrní, Amanda totiž šoféruje pod vplyvom liekov. Nie tých na jej chorú hlavu (to by bol ešte ten lepší prípad), ale pod vplyvom nejakého stimulantu. Blízky zdroj tvrdí, že šlo o Adderall, čo je podľa najmúdrejšej wikipédie amfetamín a stimulant, ktorý zvyšuje mentálnu bdelosť a aktivitu. Kde k takému matrošu prišla? Kto jej to preboha predal? Každopádne, Amande hrozí, že pôjde minimálne na 4 dni do basy. Pred súd by sa mala postaviť 23. októbra.

Oplatilo sa ale pár dní počkať s touto správou, pretože sa hlási jeden blízky zdroj za druhým a bonzujú. Jeden z jej fitka povedal pre magazín People: „Je veľmi zrejmé, že ešte nie je stopercentne v poriadku. Je stále posadnutá svojím vzhľadom a trávi viac času pozeraním sa do zrkadla ako cvičením. Nemá rada, keď sa na ňu ľudia pozerajú a už sa kvôli tomu s pár ľuďmi pochytila.“

Ďalší zdroj prezradil: „Bola to len otázka času, kedy ju zase zatknú za šoférovanie pod vplyvom. Dalo sa tomu ľahko predísť, keby jej rodičia dali predĺžiť opatrovníctvo.“

Áno, čítate správne. Jej rodičia sú asi rovnako mimo ako ona. Súd po jej excesoch a liečení nariadil, že rodičia ju majú mať pod dohľadom do 10. septembra. Tí sú ale zrejme stále presvedčení, že Amanda je vlastne úplne v poho, a tak o predĺženie nepožiadali. Teraz to už urobiť nemôžu, celý proces by sa musel začať znova a len šoférovanie pod vplyvom nie je dostatočný dôvod pre súd. Takže budú musieť čakať, kým sa nezblázni už úplne.

Či to ale majú v pláne, ťažko povedať. Sú to asi celkom mamfpičisti. Jej otec médiám prezradil, že ich polícia nekontaktovala a o Amandinom zatknutí sa dozvedeli z médií, tak ako my. S dcérou sa nevideli už od júna (výborne na ňu dohliadali, fakt), pretože chodila do školy v Irvine. Ten je asi až 120 kilometrov od domu jej rodičov, takže z akého dôvodu si tam nespravili za 4 mesiace cestu nevedno.

Amande sa vraj v škole darilo, no po 10. septembri prestala sekať dobrotu, prestala chodiť do školy, neozýva sa rodičom, prestala brať lieky a zase začala fajčiť trávu. V skratke, čaká nás ešte veľa zábavy.

Amanda s rodičmi

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk