Cisárovnej nové šaty

pridal Lilinka 21.10.2014 o 20:49


Mariah Carey koncertovala v Číne s holou riťou.

Mariša má asi nejakú opačnú formu anorexie. Podľa šiat, ktoré si na seba narvala (za pomoci niekoľkočlenného štábu a žeriavu) na koncerte, sa musí vidieť bohovsky štíhla.

Jej nový módny výstrelok s rázporkom končiacim až pod pazuchami a výstrihom neposkytujúcim veľa priestoru jej melónom určite zaujímal fanúšikov viac ako jej hlas, ktorý má veľmi dobrý. Ťažko sa ale sústredí na spevácky výkon, keď popri vyťahovaní tónu čakáte, či sa jej vyrve zo šiat von skôr cecok alebo chachajda. Prípadne sa kryjete, aby vám odletený gombík nevybil oko.

To, že by Mariah nemala komplexy, sa vďaka jej decentne upraveným fotkám povedať nedá. Jedine, že by jej ľudia zo štábu klamali, že je štíhla ako prútik. Možno je to niečo na štýl cisárových nových šiat. Všetci jej tvrdia, že vyzerá štíhlo, aby nedostali vyhadzov.

Takto nejak si to predstavujem.

Mariša príde k zrkadlu .

Marišla: Zrkadlo, zrkadlo, koho stehienka sú najštíhlejšie na svete?

Zrkadlo: Uhni s tými stehniskami, nevidím! Zacláňajú dva kontinenty!

Mariša: (Nasrdená tresne do zrkadla a spýta sa ešte raz.) Zrkadlo, zrkadlo, koho stehienka sú najštíhlejšie na svete? A nehnevaj ma! Lebo ti zaspievam vianočnú reklamu, ktorá chodí na Slovensku! A spustí: Mám strašne véééľkúúú, chuť dať ti…

Zrkadlo: (objaví sa na ňom prasklina) Ó, moja pani, tvoje stehienka sú také, že by ti aj srnka závidela.

Mariša: (Panovačne sa usmeje.)

Zrkadlo: Mala by si si dať šaty, ktoré tvoje krásne stehienka srnky zvýraznia.

Mariša: To je skvelý nápad. (A odíde sa pretŕčať na instagram.)

Zrkadlo: (Zašepká so škodoradostným smiechom) Tvoje stehná sú ako stehná srnky, ktorú zožral slon. A toho slona zožral mamut.

A tak sa Mariša zaodela.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk