Jackson a Liz strašia z hrobu

pridal Lilinka 23.10.2014 o 21:12


Nadácia Elizabeth Taylor za boj proti AIDS – Elizabeth Taylor AIDS Foundation, zverejnila fotky z jej poslednej svadby, ktoré predtým nikto nevidel. Teda okrem aktérov, of course.

Liz a Jacko sú už nejaký ten čas v hviezdnom nebi a fotky uzreli svetlo sveta až po toľkých rokoch. Beyonce a Jay-Z musia byť poriadne vytočení, že ich v dĺžke zverejnenia detailov zo svadby tromfla už dávno mŕtva celebrita. Nadácia týmto spôsobom zbiera prašule na podporu boja proti tejto zákernej chorobe. Predali ich magazínu People ako väčšina celebrít. A tak máme tú česť pokukať sa na fotoše Liz v svadobných šatách od Valentina, ktoré stáli 25 000 dolárov a dostala ich od návrhára ako darček. Svadba sa konala v októbri roku 1991 na Jacksonovom Neverlande, keďže Liz a Jacko boli BFF. Na v poradí 8. svadbe nevesta určite netrpela predsvadobnou nervozitou. Veď si to už 7 krát natrénovala. Tento raz bol šťastným manželom číslo 7 Larry Fortensky. (Keďže jedného z predošlých si zobrala dva krát). Aspoň, že nevesta mala toľko chochmesu, že sa po 8. krát nenavliekla do bielych šiat, ale zlatých. Liz aj Jacko vyzerali vtedy ešte celkom k svetu a naozaj šťastne. Ach, škoda ich. Zaspomínajme si spolu na časy dávno minulé, keď z nich ešte neboli trosky.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk