Čo tri týždne dali

pridal kara 26.10.2014 o 21:01


Po dlhej pauze sme tu naspäť s rubrikou Čo týždeň dal a zrekapitulujeme si všetko, čo sa za posledných pár týždňov udialo.

Začnime s deťmi. Mila a Ashton už sú traja. 1. októbra sa im narodila dcérka Wyatt Isabelle. Ashton to oznámil na svojej web stránke: „Mila a ja by sme chceli privítať Wyatt Isabelle Kutcher na tomto svete. Nech je tvoj život plný úžasných vecí, lásky, smiechu, šťastia, zvedavosti a súkromia.“ Keďže ale médiá nie a nie dať pokoj, na twitteri zverejnil 8 fotiek, z toho jedna bola jej a mali sme hádať ktorá. Posledné dve fotky bolo šteniatko a lama, zvyšných 6 máte tu a môžete hádať. Všetky médiá sa ale zhodujú v názore, že malá Wyatt Isabelle je na prvej fotke.

Zoe Saldana zase prvého októbra potvrdila, že čaká dvojičky.

Nové bábätko má doma aj herečka Ellen Pompeo. S manželom Chrisom Iveryim sa im pred vyše dvoma mesiacmi narodila dcérka Sienna May Ivery. Podarilo sa im to takto šikovne utajiť, pretože malú Siennu vynosila náhradná mama.

Kelly Rowland sa nechala nafotiť holá a ukázala tehotenské bruško pre Elle magazín.

Bruškom sa pochválila aj Shakira, tá ale bola oblečená a fotilo sa len na jej Instagram.

Konečne už vieme aj meno dcérky Evy Mendres a Ryana Goslinga. Zase celkom nezvyčajné meno – Esmeralda Amada.

Ku Kardashiankám pribudne ďalšia baba. Kourtney Kardashian potvrdila, že čaká dievčatko.

Rozšíri sa aj rodina Judea Lawa. Jude čaká svoje piate dieťa s 23 ročnou Catherine Harding (na foto), s ktorou sa už stihol aj rozísť. Šikula je ten Jude, skoro ako náš Boris…

Čoskoro sa už bude rodiť aj u Rachel Bilson. Tá už stihla takto narásť:

Brucho už narástlo aj Kristen Bell. Začiatkom októbra si s manželom vyšli na LA premiéru filmu The Judge.

A rodinka sa rozrastie aj u hviezdy How I Met Your Mother – Cobie Smulders čaká druhé dieťa s manželom Taranom Killamom.

Scarlett Johansson je už porodená a už sa stihla aj ukázať na verejnosti. 8. októbra sa v New York City vykusovala so svojou polovičkou a potom utekala do posilky. A vyzerá to tak, že stihla aj kaderníka, lebo vlasy má nejako podozrivo krátke. Som teda zvedavá, keď sa ukáže na nejakom červenom koberci, s jej tvárou si krátke vlasy ozaj veľmi predstaviť neviem….

Cameron Diaz si od začiatku októbra behá po svete s nejakým podozrivým prsteňom a médiá špekulujú, že sa s Benjim Maddenom zasnúbili. A bodaj by to bola pravda. Tým dvom to hrozne prajem a strašne sa mi spolu páčia.

Zaľúbená je aj Kat Dennings. Druhý októbrový víkend si vyrazila ruka v ruke s hudobníkom Joshom Grobanom do spoločnosti. A okrem toho, že vyzerala úžasne, potvrdila, že tvoria pár.

Candice Accola z Vampire Diaries sa 18. októbra vydala za speváka skupiny The Fray, Joea Kinga.

Zaľúbená je aj Lady Gaga. Pre The Times sa nechala počuť na adresu Taylora Kinneyho: „On je môj prvý priateľ, ktorý plače, keď spievam na pódiu. To pre mňa znamená viac než čokoľvek iné.“ Tiež asi môžeme o chvíľu čakať ďalšie celebritné tehotenstvo: „Chcem mať veľa detí… Myslím, že najmenej tri. Naozaj chcem mať rodinu a chcem svoje deti vychovávať a inšpirovať ich. Aby som bola úprimná, mať svoje vlastné deti bude zrejme ako mať so sebou neustále tri malé monštrá (tak si nadávajú jej fanúšikovia). Aj keď asi nebudú fanúšikovia. Zrejme budú neznášať moju hudbu, ktovie.“

Takí zaľúbení zrejme nebudú Heidi Klum a Seal. Teda, možno sú, ale už určite nie do seba. 14. októbra boli oficiálne rozvedení po vyše dvoch rokoch od rozchodu.

Podobný osud čaká aj Robina Thickeho a Paulu Patton. Ktovie, či to už Robin pochopil. Ja hlasujem za nie. Paula má našťastie toľko rozumu, že ju tie jeho zúfalé výstupy nezlomili a podala žiadost o rozvod. Ako inak, pre neprekonateľné rozdiely. Ako dátum rozchodu uviedla 21. február, takže veľmi dlho to v tajnosti nedržali a hneď to svetu oznámili.

Láska nevydržala ani Charliemu Sheenovi a jeho snúbenici – pornoherečke Brett Rossi. „Scotty a ja sme prežili krásny rok, počas ktorého sme cestovali po svete a splnili si veľa snov. Je to skvelé dievča, ale zhodli sme sa na tom, že každý pôjde ďalej svojou vlastnou cestou a nestrávime zvyšok života spoločne.“ Charlie údajne ani nevypýtaj naspäť snubák, ktorý stál 100, 000 dolárov.

Megan Fox behala ešte začiatkom októbra po premiérach Ninja Korytnačiek. Pri pohľade na ňu mi napadá jediné – Renee Zellweger nie je jediná, ktorá má novú tvár. Aj Megan vyzerá zas nejako divne.

Takto sa to robí, Megan. Pelenope Cruz má 40 a stále vyzerá úžasne. Asi aj preto ju magazín Esquire vymenoval za najsexy žijúci ženu. A Penelope na titulke dokazuje, že je to celkom zaslúžene.

Desiateho októbra sa z Angeliny stala čestná dáma. Titulom „Honorary Dame“ ju vyznamenala kráľovná Alžbeta II.

Beyoncé má novú parochňu ofinu. A vyzerá ako magor.

Dobré správy! Oscarovým večerom 2015 nás bude sprevádzať Neil Patrick Harris. A ako ho poznám, tipujem, že rozdupe tohtoročných Oscarov aj s Ellen na prach. Teším sa!

Missy Elliott schudla. Darí sa jej v liečbe jej štítnej žľazy (Graves‘ Disease) a tak sa na svojom twitteri pochválila novou figúrou. Vraj schudla už 30 kíl.

Christian Bale bude hrať Stevea Jobsa v ďalšom pripravovanom filme o jeho živote. Čo myslíte, dobrá voľba?

pre porovnanie – Ashton Kutcher ako Steve Jobs

Tento týždeň dobre pobavila Kris Jenner. Po stretku so šéfkuchárom Gordonom Ramsaym zdieľala na Instagrame spoločnú fotku. Takú prirodzenú. Úplne bez filtra. Asi tam len bola hmla. Alebo zašpinený objektív. A preto má Kris bezchybnú tvár bez vrásky a Gordon sa na seba ani nepodobá. Gordon sa ale len tak nenechal, a aj on zdieľal spoločnú fotku. To je tá, ktorá nevyzerá ako animovaná.

A keď sme už pri tých Kardashiankách…Tento týždeň sa na internete objavilo aj video rozbláznenej 13 ročnej Kim.

Trailer k Avengerom je už na svete:

Aretha Franklin prespievala Rolling in the Deep od Adele:

A nakoniec ešte jedna smutná správa: v pondelok zomrel legendárny návrhár Oscar de la Renta. V 82 rokoch zomrel vo svojom dome v Connecticute. Na blízku mu boli rodina a priatelia. Ziatiaľ nebola zverejnená príčina  jeho smrti. RIP

Ak ste sa dočítali až sem, tak sa veľmi čudujem ďakujem za pozornosť, a snáď už všetko bude vychádzať a uvidíme sa ďalšiu nedeľu. ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk