Sexoška Jennifer Morrison

pridal L 29.10.2014 o 11:24


Jennifer Morrison poznáte najmä ako Dr. Allison Cameron zo seriálu Dr. House, či z Once Upon a Time.

Narodila sa v Chicagu. Počas strednej bola veľmi aktívna- hrala na klarinet, spievala v zbore, bola roztlieskavačkou. Študovala herectvo, angličtinu a divadlo na univerzite v Chicagu a neskôr sa rozhodla presunúť do L.A., aby prerazila vo filme .

Svoju kariéru začala už ako dieťa, keď sa objavila v reklamách. V 15tich hrala vo filme s Richardom Gerom a Sharon Stone. Prvú hlavnú rolu dostala vo filme Temná legenda 2 v roku 2000. Odvtedy sme ju mohli vidieť vo filmoch Ako prežiť Vianoce či Mr&Mrs Smith.
V roku 2004 dostala ponuku na rolu v seriáli Dr.House. Odvtedy pracovala na viacerých seriáloch, ako napríklad How I met your mother. Počas natáčania Dr.House sa dala dokopy s hereckým kolegom Jessem Spencerom. Boli spolu aj zasnúbení (o ruku ju požiadal na Eiffelovke!), no k svadbe sa nejako nedostali a napokon sa rozišli. Momentálne ma po svojom boku nového chlapa. Údajne sa aj zasnúbili, no Jennifer sa k tomu odmietla vyňadriť.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk