Ohrdnutá Taylor Swift roztrieskala frajerovi auto golfovou palicou

pridal Lilinka 10.11.2014 o 19:41


Na(ne)šťastie len vo svojom novom klipe, v ktorom paroduje samú seba. Pozor! Varovanie. V tomto článku nehejtujem. Opakujem. Ne-hej-tu-jem!

Swiftka už asi mala dosť klebiet o jej miliónoch bývalých, a tak sa vyjadrila. Najlepší spôsob ako sa vyhnúť debilným kecom, je urobiť si srandu sama zo seba. To potom už ľudí nebaví kecať, keď neplačete do vankúša. Vo svojom novom klipe spieva, že dokáže aj zlého chlapca na víkend zmeniť na dobrého. Okrem iného, je tam toho dosť na pozeranie. Vystrieda zopár pekných šiat, aj mejkap má pekný. Vlastne, za tento klip ju nemám chuť na teraz hejtovať. Neviem či to bol cieľ alebo náhoda, poukázať na fakt, že môžeš byť aj pekná aj bohatá, môžeš žiť na zámku a mať bieleho tátoša, no chlap ti aj tak môže zdrhnúť s nejakou škaredou a chudobnou trubkou, lebo jeho život je príliš perfektný. Nuž a najviac sa mi páči tá pointa celého klipu. Zlomíš mi srdce, rozbijem ti auto. Alebo mala len krámy. Kto vie. Kto sa má v nás ženách vyznať, keď sa nevyznáme ani samé v sebe? Každopádne si pozrite šialenú Taylor a jej nový klip Blank Space.



Zaradené pod: Celebrity, Hudba, OMG!, Taylor Swift




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk