Na premiére Hunger Games nechýbalo nič

pridal kara 11.11.2014 o 22:37


Pekné šaty a ani holé cecky Jennifer Lawrence.

Včera bola v Londýne svetová premiéra Hunger Games: Mockingjay part 1. Všetci herci na ňu, samozrejme, dobehli oháknutí v drahých handrách. Šaty Elizabeth Banks u mňa vyhrali. Film si ešte zatiaľ nepozrieme, ale pozrieť si môžeme aspoň fotky z červeného koberca.

Jennifer Lawrence

Elizabeth Banks

Josh Hutcherson

Liam Hemsworth

Julianne Moore

Donald Sutherland

Stanley Tucci

Po premiére bola aj afterparty. Na tú sa treba, samozrejme, prezliecť. Jennifer ale nemala najšťastnejšiu ruku pri výbere šiat, po ceste na after party totiž ukázala obidva cecky. Nechcem znieť úchylne, ale nedá mi to – mám pocit, že jej od nafotenia porno fotiek s bývalým nejako povädli.

Elizabeth Banks sa tiež prezliekla, no tá cecky neukázala

Liam Hemsworth zhodil sako

A Josh Hutcherson to poňal nejako až moc neformálne. A keď už sme pri tom Joshovi… Keďže táto premiéra bola celkom očakávaná udalosť, hercom sa v poslednom čase venovala zvýšená pozornosť. Čo asi v tomto prípade nebolo najšťastnejšie. Josh totiž na nedávnom interview pre British GQ trepol, že by si rád dal ľudské mäso. „Nechcem, aby niekto zomrel preto, aby som ho mohol zjesť. No keby niekto zomrel prirodzene a keby to nebolo také tabu… Som zvedavý. Chcem vedieť ako to chutí. Tak, ako chce niekto vedieť, ako chutí holub, chápete, akurát s človekom. Všetko sú to zvieratá.“ 

Ale hovoríme o filme, tak sa k nemu vráťme. Minulý týždeň boli zverejnené nové fotky z filmu a aj prvý oficiálny klip z filmu.

Mimochodom, tento diel HG je aj posledným filmom zosnulého Philipa Seymoura Hoffmana. Všetky svoje zábery stihol dotočiť, žiadne zábery sa nemuseli dotvárať digitálne.

 

Final trailer zverejnený koncom októbra:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk