Ako sa má semeno satanovo s mamou?

pridal Lilinka 12.11.2014 o 19:46


Alias čo má nové Katie Holmes a Suri Cruise.

Už dávno sme tu nemali infošky o Katie a malej Suri, ktorá akoby Samare z Kruhu do studne padla z oka vypadla. Lebo ja vám plním to, po čom vám srdce piští, tak vám prinášam novinky zo života ženy, čo ušla zo sektárskeho pekla Toma Cruisea a jeho rady starších, alebo ako sa to tam nazýva. Ale v Čarodejniciach to tak volali, a tí boli tiež yebnutí, tak ma to napadlo. Ako som vám už písala, Katie po úniku zo scientologického Alcatrazu plného odriekania si jedla, transfúzií, solárka a životných radostí začala znovu žiariť. Zatiaľ čo jej ex mužík Tom opätková topánka Cruise predáva ich hniezdočko lásky, Katie sa ukázala v šou Davida Lettermana a porozprávala čo to o sebe. Napríklad, že je úplne nadšená z toho, že tento rok bude na Deň vďakyvzdania pripravovať moriaka.

Ktovie kto jej ho pripravoval počas vzťahu s Tomom. Ťažko povedať. Podľa toho ako vtedy Katie vyzerala,  je dosť možné, že žiadneho moriaka nemali a namiesto večere im Tom celý čas hustil do hlavy nejaké tie sektárske bláboly tipu : „Nežer, veď deti vo svete hladujú. Pozri na Angelinu, ako super vyzerá. A ty, tlstoprdka, tu chceš ešte moriaka. Ho*no dostaneš! A nezazeraj na mňa lebo ťa tresnem topánkou! Dobre vieš aký je ten opätok tvrdý. Poďme sa spoločne pomodliť za tvoju hriešnu dušu. Opakuj po mne: Budem vždy a naveky poslúchať svojho manžela Toma. Nebudem sa smiať, že pri holení si musí doniesť hokerlík aby dočiahol na zrkadlo. Nebudem sa smiať, že môj muž nosí vyššie opätky ako SJP v Sexe v meste. Nebudem jesť moriaka na Deň vďakyvzdania, lebo moriak má väčšie svaly ako Tom, a tak aby sa cítil ako muž, musím byť suchá až tak, že pri väčšom vetre si strkám tehly do kabely aby som neviala v uliciach ako pavúky na babie leto. Budem vzývať cirkev scientologickú každý deň, lebo inak zhorím v plameni pekelnom a budem v pekle do nekonečna stúpať bosá na lego za zvuku piesní Justina Biebera. Amen!“ Tak, a takto nejako si predstavujem, že Tom Katie strašil. Tá sa ale nedala.

A takto vyzerala včera na párty s módnou návrhárkou Georinou Chapnan, ženou filmového producenta Harveyho Weinsteina.

V novembrovom vydaní magazínu People povedala:

O jej živote:

Už sa ničoho nebojím, nemám v živote veľa pravidiel a neberiem sa príliš vážne.

O kariére…

Cítim sa pripravená na nové výzvy.

O rozvode…

“Nechcem aby to obdobie môjho života definovalo, kto som. Nechcem aby to bolo to, vďaka čomu ma ľudia poznajú. Bola som herečka predtým, počas toho, a som herečka aj teraz. “

O tom, aké je to byť mamou…

Učím sa každý deň, a začala som v minúte keď som sa stala mamou. Moja trpezlivosť narástla, ale medzi štvrtou a šiestou poobede… Myslím tým, wow, medzi štekliacimi súbojmi a trblietkovým umením sa snažím nezabudnúť na spôsoby.

Čo sa malej Samary týka, niekedy ani pri veľkej snahe z decka nič nevychováte.

Nadšená Suri na nákupoch

Nadšená Suri ide uvariť nejaké šteniatka na Halloween

Nadšená Suri papá šušník

Suri ťa vidí!

A hnevá sa

A aká to bola idylická rodinka. Však, Beyonce?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk