Cara Delevingne má novú kamošku

pridal Lilinka 3.12.2014 o 22:35


Kto je jej nový objekt?

Nie je ním nik iný, ako nová krv vo svete top modeliek, čerstvé mladé mäsko z klanu kuriev Kardashianiek, ktorý sa vie k*revsky vteriť všade – Kendall Jenner.

Cara a Kandel Kendall spolu robili aj nový rajcovný fotošút pre Love Magazine. Z neho však máme k dispozícii iba titulku, ktorá vyzerá ako keby sa, veď viete, lesbili.

Šekuluje sa, že Cara si po rozchode s Michelle Rodriguez urobila zálusk práve na Kendall. Keďže Kendall v minulosti spájali s Harrym Stylesom zo skupiny One Erection Direction a Justinom Bieberom zo skupiny Som yebo aj za piatich, takže si vystačím aj sám, je dosť možné, že je lesba aj ona. Alebo vlastne bisexuálna.

Kto by sa Care aj divil. Kendall je kočka. Keď si odmyslíme, že patrí do toho klanu, v ktorom všetci ako malí padli do čarovného nápoja vtieravosti, šmrncnutého poriadnou dávkou debility, do ktorého nepridali ani za mak sebareflexie, je to dobrý materiál na večerné šmátranie si v spoďároch, len tak z nudy. Pre chlapov aj lesby, aj bisexuálov, Conchity a iné novodobé pohlavia. Aspoň, že na nej sa nevyšantili vedľajšie účinky toho nápoja, spuchnutá riť.

Takto blízko k sebe mali v pondelok na párty British Fashion Awards.

A s Harrym Stylesom z One Direction. Nepochopím, ako tento nedorobok môže niekoho preťahovať, priťahovať.

Okrem toho, kto vie, čo sa deje v tomto lietadle, ktoré spolu zdieľajú. Čítajú tam Macka Pusíka? Alebo Zorničku?

A takto dobovo boli spolu vyobliekané na Chanel show v Londýne.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk