Čo týždeň dal

pridal kara 8.12.2014 o 22:13


Čo zaujímavé sa udialo za posledný týždeň?

Kelly Rowland prišla v utorok o mamu. Tá zomrela pomerne mladá, len v 66 rokoch. Len pred mesiacom sa Kelly narodil syn a malo by to byť jedno z najšťastnejších období jej života, a stane sa toto. Dôvod jej smrti nie je známy.

Herečka Emily Deschanel čaká druhé dieťa s manželom Davidom Hornsbym. Jej hovorca to potvrdil pre magazín Us Weekly. A už jej vidno aj bruško.

Isla Fisher je tiež tehotná a tiež je už vidno bruško.

Z herečky Rosario Dawson je už tiež mama. Tehotenstvo ste nezaregistrovali asi preto, že žiadne nebolo. Rosario si údajne adoptovala 12-ročné dievčatko. Nikdy sa netajila tým, že je adopcii naklonená, takže to asi nie je nič prekvapivé.

Jimmy Fallon a jeho žena Nancy v stredu privítali na tomo svete ich druhé spoločné dieťa – dcérku Frances Cole Fallon.

Olivia Wilde sa ukázala prvýkrát od pôrodu v plavkách. S Jasonom sa cez víkend vybrali na Maui.

Scarlett Johansson sa ukázala na verejnosti prvýkrát, odkedy na ňu prasklo, že je z nej vydatá žena. S Romainom si vyšli na Gotham Intependent Film Awards v New Yorku a niekto na ňu natrel, že ho tam ľuďom predstavovala ako svojho manžela.

Z Emmy Stone je už aj muzikálová herečka. Na Broadwayi hrá v muzikáli Cabaret. Life is a cabaareeet, old chum… Áno, počujete správne, susedia moji, je pol jedenástej a ja si nôtim Cabaret. A ako sa poznám, ešte aj dlho budem. Ale vráťme sa k pointe, takto pri tom Emma vyzerá:

Amanda Bynes vás opäť zdraví z twitteru. Tentokrát asi s najmenej znepokojivým príspevkom za veľmi dlhú dobu. Pridala fotku z nejakého butiku. Dobré vidieť, že už nemá fialovo-modré vlasy, akurát trocha papať by mohla začať, má nejakú veľkú hlavu v porovnaní s telom a to väčšinou nie je dobré znamenie, že, Angelina…

Za to táto správa je znepokojujúca až až. Bruce Jenner má francúzsku manikúru, vážení. A predĺžené vlasy. A diamantové náušnice. Na to, aby z neho bola správna pipka, mu už tuším naozaj chýba iba vagína a špacírovanie sa po Auparku.

Keďže bude Madonne onedlho vychádzať nový album, vstala z hrobu a bude tu asi teraz o čosi častejšie. Najnovšie vyfúkla Gage kampaň na Versace.

V piatok sa v LA konala nejaká párty k Anistonkinmu novému filmu Cake. A bola tam aj Selena Gomez. Tá je evidentne do Jennifer rovnako ako ja, a tak sa s ňou fotila, objímala a rozplývala sa na svojom Instagrame. Héééj, aj ja chcem byť s Jennifer kamoška!

Ak chcete mať nočné mory, zaručene čítajte ďalej. Ako už viete, Miley je teraz odtrhnutá z reťaze v Miami. Vo štvrtok tam bola na nejakej párty a bola tam aj Paris Hilton. A vraj sa celkom dosť dlho bozkávali pred Patrickom Schwarzeneggerom a potom spolu všetci traja asi o pol šiestej ráno odišli. Ble. Grciam, vážení.

Holúbkovia Chris Brown a Karrueche Tran (ak mi niekto povie, ako sa toto jej meno číta, pošlem mu asi vážne čokoládu) sa rozišli. Šokujúce. Minulý týždeň to Chris priznal na jednom zo svojich koncertov a nazval ju bitch, na čo ona mala nejaké blbé pindy na svojom twitteri, na čo Chris reagoval vytiahnutím špinavého prádla na Instagrame. Vraj ho za celé 4 mesiace čo bol v base navštívila len raz a radšej svoj čas trávila s rapperom Drakeom. A vraj vedela, o čom ten vzťah bol, keď spolu začali, a vtedy jej nevadilo sa zúčastňovať v trojkách, a aj keď sa časom zmenil, furt sa jej nelúbilo. Nemám slov na týchto dvoch dilinov. Mali by sa zobrať, rovnejších si nenájdu.

Nicki Minaj bola v sobotu v Saturday Night Live a zahrala si Kim Kardashian a Beyonce. Kupodivu obe zahrala celkom dobre.

Odporúčam pretočiť na 2:00 – netuším, kto hral toho Biebera, ale boloto strašne super.

Eva Mendes sa minulý týždeň ukázala u Ellen a opäť porozprávala o materstve a o svojej dcére:

Vonku je už aj trailer na životopisný film o Whitney Houston. Jej mama sa snažila všemožne zabrániť jeho natočeniu, no televízia Lifetime, ktorá je známa nasieraním rodín zosnulých celebrít, si postavila hlavu a natočili to aj tak. Takže je to tak trocha o Whitney bez Whitney, nikto z jej blízkych sa na tvorbe nepodieľal.

Keď ste si náhodou nevšimli, blíži sa koniec roka. A koncoročné zhrnutia sa na vás budú sypať odvšadiaľ, vrátane pikošiek. Nebojte sa, chystáme sa na vás. Ale tu máte zatiaľ len taký celkom fajný mix tohtoročných hitov.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk