Angelina Jolie má ovčie kiahne

pridal kara 13.12.2014 o 19:30


A preto bude v pondelok chýbať na premiére filmu Unbroken.

Spoločnosť Universal Pictures včera zverejnila video, v ktorom sa Angelina ospravedlňuje za svoju neúčasť na udalostiach spojených s prezentáciou jej filmu Unbroken počas najbližších dní. No Angelina je dieťa šťasteny, a tak to akurát tak debilne vyšlo, že nebude môcť ísť na LA premiéru, ktorá bude v pondelok.

Angelina zrejme kiahne chytila od nejakého zo svojich osemnástich detí. S tými deťmi sú len samé problémy. Nielenže ju nakazili, ale už aj vymýšľajú, že chcú tetovanie. Minulý týždeň o tom porozprávala pre Radio Times. „Už sa ma pýtajú na tetovania. Ako mám povedať nie? Je to ale ťažšie pre otcov a dcéry. Z nejakého dôvodu sú na to otcovia viac citliví, keď sa ich dcéra nechá potetovať.“ Angelina má teda asi s jej už existujúcim potomstvom dosť starostí a preto pre magazín People povedala, že žiadne ďalšie deti sa zatiaľ nekonajú. „Nie, teraz nie. Ale niečo sa môže zmeniť aj zajtra, ktovie.“

Toľko detí ale nebude len kopec starostí, ale určite aj radosti. V nedeľu Angie odfotili ako sa objíma s malou Vivienne. Neviem sa rozhodnúť, či sa tá malá podobá viac na Brada alebo na Angelininho otca. Ale vyrastie z nej určite kočka, to je jasné už teraz.

 

Trailer na Unbroken:



Zaradené pod: Angelina Jolie, Celebrity, Deti




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk