Čo týždeň dal

pridal kara 23.12.2014 o 21:32


Čo zaujímavé sa udialo za posledný týždeň?

Aj keď už v októbri sa špekulovalo, že sa Cameron Diaz a Benji Madden zasnúbili, teraz to už vyzerá, že to tak naozaj bude. Potvrdilo to hneď niekoľko zdrojov z ich okolia a Cameron naďalej behá s podozrivým prsteňom. K týmto správam sa doteraz ani jeden z nich nevyjadril. Jeden zo zdrojov sa pre UsWeekly vyjadril, že Cameron na svadbe až tak nezáleží, ale s Benjim chce mať deti, no on je troška konzervatívnejší a chce najprv svadbu. Celkom som týmto správam aj verila, dokým som neprečítala to o tých deťoch. Cameron sa totiž nikdy práve netajila tým, že deti nechce a po materstve netúži.

Cameron a jej podozrivý prsteň

tenhrubší a škaredší by mal byť údajne zásnubný

Ashlee Simpson čaká druhé dieťa – prvé s manželom Evanom Rossom. Celkom sa poponáhľali, keďže iba v septembri mali svadbu.

Od prevalenia správ o jej tehotenstve sa už stihli ukázať aj ruka v ruke.

Tento týždeň som vyhrabala na nejakej fb stránke vianočné prianie Kutcherovcov, na ktorom sú aj fotky malej Wyatt. Odkiaľ ho ale vyhrabali, to skutočne netuším, lebo napriek snahe sa mi nepodaril zistiť pôvod tejto fotky.

Kristen Bell v piatok porodila dievčatko Deltu Bell Shepard.

Kourtney Kardashian pridala na Instagram prvú fotku svojho syna. Teda, fotku jeho ruky. Chlapček sa volá Reign Aston Disick.

U Ciary to vyzerá na definitívny rozchod. Aj keď sa drahému Futurovi snažila neveru odpustiť,  nevydalo. A tak už odstraňuje tetovanie. Na prste mala vytetované písmeno N, čo je začiatočné písmeno jeho skutočného mena – Nayvadius. Chudák, ani sa mu nečudujem, že je taký prepnutý.

Definitívny koniec je aj medzi Kris Jenner a Bruceom Jennerom. Sudca podpísal ich rozvodové papiere, no oficiálne rozvedení budú až 23. marca 2015.

A keď už sme pri tých Kardashianovcoch… David Schwimmer sa vráti na telvízne obrazovky, no nie ako Ross Geller, ale ako Robert Kardashian. Projekt sa volá American Crime Story: The People v. O.J. Simpson.

6 nových Madonniných pesničiek je už k mání na iTunes. Madonna ich tam pridala 5 dní pred Vianocami. Nemala veľmi na výber, keďže ich nejaký hacker zverejnil na internete.

A Rihanna má nový účes parochňu.

P.S.: Šťastné a veselé, pikoškári!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk