Lily Allen je na tom zle

pridal zoe 24.12.2014 o 9:34


V tomto sviatočnom čase je ešte žiaducejšie ako inokedy, aby sme si spomenuli nejakou maličkosťou na chudobných a opustených, ktorí v tomto období mimoriadne biedia. Tisíce chudákov trpia nedostatkom základných potrieb a státisícom chýba aj to najskromnejšie pohodlie…

Majte srdce, ľudia. Kúpte si cédečko Lily Allen, lebo toto biedne stvorenie chradne odkedy ohlásilo návrat na hudobnú scénu. Napriek svojej biednej situácii však nestráca na duchu a vianočnú atmosféru si uctila plyšovou čelenkou s parožím za libru päťdesiat. Viete koľko rožkov si mohla kúpiť za tú libru päťdesiat? Nula. V Anglicku predsa nemajú rožky.

A na druhej strane, ľudia, nežerte jej príliš tú zúboženú fasádu. Nie každý chudák je skutočne chudák. Vidíte tú cigaretu v ruke? Cigarety sú v Anglicku drahé. Nedostatok čarovného béžového elixíru na tvár a tenkej čiernej farbiacej paličky na oči tiež narobili svoje. Za úbytok na telesnej hmotnosti vďačí svojej nedávno adoptovanej anorektickej póze, keď si Lily zmyslela, že bude neznášať masovo produkované jedlo, a teda nebude radšej žrať nič. Darmo jej teda budete hádzať rožky. Nedá si.

Lily Allen v Notting Hill







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk