Rozchody 2014

pridal kara 29.12.2014 o 18:48


Kto sa tento rok rozišiel a rozviedol?

V januári sa skončila láska ako z romantického filmu pre Heidi Klum a jej bodyguarda Marina Kristena. Heidi ako vždy dlho nesmútila a už po pár týždňoch sa začala objavovať po boku Vita Schnabela.

V januári sa odlúčili Hilary Duff a Mike Comrie. Ťažko povedať, ako to s nimi bude ďalej. Naďalej sa totiž vodia za ručičky, trávia spolu čas, chodia na spoločné dovolenky a Hilary sa vyjadrila, že keby nebola šanca dať to dokopy, tak by už dávno jeden z nich podal žiadosť o rozvod.

Začiatkom roka sa dostala na verejnosť aj informácia o tom, že Kelly Osbourne a jej snúbenec vegánsky šéfkuchár Matthew Mosshart si dali zbohom.

Začiatkom roka skončili aj Katy Perry a John Mayer. Katka sa do ďalšieho vzťahu nehrnie a pre júlový Cosmopolitan porozprávala o rozchode.

Vo februári oficiálne potvrdili odlúčenie aj Robin Thicke a Paula Patton. Podaná je už aj žiadosť o rozvod. Manželstvo sa im začalo rozpradávať už minulý rok po tom, čo ho Miley na pódiu MTV VMA 2013 ošukala cez oblečenie. Robin síce celkom vytrvalo trapošil v médiách a snažil sa Paulu všemožne odprosiť, tá ale nepovolila a tak už skončil v náručí mladej zlatokopky.

Po desiatich rokoch manželstva to tento rok ukončili aj Gwyneth Paltrow a Chris Martin. Tí si v marci zakývali na rozlúčku. Údajne zostávajú priateľmi a naďalej sa spoločne starajú o spoločné potomstvo. Chris si zlomené srdce už stihol preliečiť v náručí Jennifer Lawrence.

V marci sa rozišla aj prominentná dcérenka Ireland Baldwin a jej frajer Slater Trout. Ireland sa odvtedy už stihla preorientovať na dievčatá.

V marci potvrdil hovorca Nikki Reed, že sa s mužom Paulom McDonaldom budú rozvádzať a oddelene žijú už pol roka. Nikki dlho nesmútila a momentálne trávi čas s teplejším ako slnko Ianom Somerhalderom.

Naya Rivera a Big Sean si dali zbohom v apríli. Ona už je vydatá za iného a on kláti Arianu Grande.

Po dvojročnom manželstve sa v máji odlúčili Evan Rachel Wood a Jamie Bell. Podľa ich hovorcu sa samozrejme naďalej milujú a spolupracujú pri výchove ich syna.

Sofia Vergara sa v máji rozišla so snúbencom Nickom Loebom. A už od júla je šťastná so sexošom Joem Manganiellom.

V júni Calvin Harris na twitteri potvrdil špekulácie, že sa s Ritou rozišli. Rita sa na jeho adresu neskôr vyjadrila, že to bol ten pravý, ale v nepravý čas.

Od júna je single aj Jennifer Lopez. Takto dlho slobodná ešte asi nikdy nebola. Pri rozchode vraj nezohrali úlohu reči o jeho aférkach s transsexuálmi, no veľmi tomu neverím.

V júni v jednom rozhovore sa Lana Del Rey na adresu svojho snúbenca Jamesa O´Neilla vyjadrila: „Teraz nie sme spolu. Je to skvelý človek, ale má nejaké problémy, s ktorými sa musí vysporiadať.“

Jún nejako neprial láske. Po takmer 20 rokoch podali žiadosť o rozvod Melanie Griffith a Antonio Banderas.

Ariana Grande a Jai Brooks sa rozišli v auguste po dvoch rokoch. Jai tak uvoľnil miesto v posteli pre Big Seana.

Nevera v auguste ukončila takmer ročný vzťah Britney Spears a Davida Lucada. Britney už má nového frajera a vyzerá šťastne. Uvidíme na ako dlho.

Tento rok v auguste to skončili po pár rokoch aj Jennifer Lawrence a Nicolas Hoult. Už o dva týždne neskôr sa objavili prvé špekulácie o jej vzťahu s Chrisom Martinom. Jennifer a Nicolasa rozdelila diaľka a pracovná vyťaženosť, no na vzťah si zaspomínali ešte o pár týždňov neskôr, keď Jennifer ukradli erotické fotky, ktoré pre neho fotila.

Aj keď Penny sa v láske darí, Leonardovi už o čosi menej. V auguste sa Johnny Galecki rozišiel s herečkou Kelli Garner.

V septembri sa rozišli Khloe Kardashian a French Montana. Ona vraj bola tá, ktorá rozchod iniciovala. Najnovšie sa objavili správy, že sa to pokúsili dať opäť dokopy, ale ani ďalší pokus im nevyšiel a tento mesiac si opäť dali zbohom.

Mariah Carey a Nick Cannon sa rozišli v auguste. Na rozvode sa už pracuje. Nicka asi bude odstraňovanie polmetrového tetovania Mariah dosť bolieť.

V lete si chvíľu posteľové dobrodružstvá užívali Michelle Rodriguez a Zac Efron, no veľmi dlho to nevydržalo a v auguste sa rozišli. Až ich spoločné fotky, na ktorých sa bozkávali, potvrdili koniec lásky medzi Michelle a Carou Delevingne.

Zooey Deschanel a Jamie Linden sa po dvoch rokoch rozišli v auguste. Zdroje potvrdili pre magazín UsWeekly, že sa rozišli kvôli fotkám Zooey s jej novým objavom Jacobom Pechenikom.

Neverou skončila aj láska Ciary a Future. Ciara v auguste zrušila zásnuby, keď sa dozvedela o jeho nevere. Aj keď sa to neskôr snažili dať opäť dokopy, hlavne kvoli spoločnému synovi, nevyšlo to a Ciara už odstraňuje tetovanie.

V septembri po troch rokoch skončili Jason Derulo a Jordin Sparks.

V septembri sa po piatich rokoch rozišli Sarah Hyland a Matt Prokop. Matt je totiž troška psychopat, Sarah týral a po rozchode sa jej záhadne stratil pes. Už má aj zákaz približovania.

Herečka Debra Messing sa po dva a pol roku rozišla v októbri s priateľom Willom Chaseom.

V októbri zrušili zásnuby Charlie Sheen a pornoherečka Brett Rossi. 

Jennifer má údajne za sebou tento rok aj ďalší rozchod, tentokrát s Chrisom Martinom. Len chvíľu po správach o rozchode sa objavili vyjadrenia blízkych zdrojov, že sa stále stretávajú, čo by len vysvetľovalo,  prečo ju pár dní po rozchode videli v jeho dome. Odvtedy sa ale žiadne správy o nich ako o dvojici neobjavili, tak asi len čas ukáže, ako to v skutočnosti medzi nimi je.

Ách, tá detská láska. Austin Mahone a Camila Cabello spolu vydržali až tri týždne. V novembri potvrdili, že sú spolu a v tom istom mesiaci stihli ešte aj rozchod.

V novembri zrušili zásnuby Robin Wright a Ben Foster. Začali randiť v roku 2011 a zasnúbili sa o 10 mesiacov neskôr.

Po vyše roku je slobodný aj Leonardo DiCaprio. S modelkou Toni Garrn im to teda veľmi dlho nevydržalo. Som zvedavá, ktorá modelka bude ďalšia v poradí.

Po necelom roku randenia sa zhodli na rozchode aj Emma Watson a Matthew Janney.

Medzi celkom aktuálne rozchody patrí zrušenie zásnub medzi Kate Hudson a Mattom Bellamym. Randiť začali v roku 2010 a potom, čo Kate neplánovane otehotnela, sa v roku 2011 zasnúbili. Ich hovorca potvrdil, že rozídení sú už dlhšie.

Najčerstvejší rozchod majú za sebou Helena Bohnam Carter a Tim Burton. Tí svoj rozchod oznámili dva dni pred Vianocami, ich deti sa museli tešiť. Vydržali spolu 13 rokov a rozchod bol vraj vzájomný, aj keď sa už šepká, že Tim má dlhodobo v posteli inú ženu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk