Čo týždeň dal

pridal kara 30.12.2014 o 21:12


Čo sa udialo za posledný týždeň?

Sofia Vergara a Joe Manganiello sa zasnúbili. Zásnuby prebehli na Havaji, kde momentálne dovolenkujú. Blízky zdroj povedal pre magazín People, že Joe všetko plánoval veľmi tajne, pretože sa bál, že Sofia odmietne, ale považoval to za príležitosť, aká sa naskytne raz za život. Žiadosť o ruku už dopredu diskutoval aj s hotelom, keďže to nechcel urobiť na verejnosti a tiež nechcel, aby mala Sofia tušáka, že sa niečo chystá, keby okolo pobehovali bodyguardi a vyháňali ľudí. Požiadal ju teda o ruku v ich hotelovej izbe, ktorá má nádherný výhľad na more. Začali spolu randiť začiatkom leta, potom, čo Sofia zrušila zásnuby s Nickom Loebom.

Joe, Sofia a jej obrovský snubák

Troška horšie je na tom s láskou herec Jeremy Renner. Jeho žena podala žiadosť o rozvod len 10 mesiacov po svadbe. Sonni Pachecho v rozvodových papieroch uviedla neprekonateľné rozdiely a tiež tvrdí, že jej Jeremy ukradol pas a rodný list. Žiada ich spoločnú dcéru Avu do opatery, alimenty nechce len pre ňu ale aj pre seba a tvrdí, že predmanželská zmluva by mala byť zrušená, keďže je podvodná – bližšie nešpecifikovala ako.

Šťastím žiaria Hayden Panettiere a Vladimir Klitscho. S ich dcérkou Kayou Evdokiou sa pochválili magazínu People. Hayden tiež prezradila, že malú už im na jednu noc strážila Vladimirova mama a aj keď sa veľmi nevyspala, oddýchla si aspoň ona. Tiež povedala: „Cítim sa ako 80 ročná žena, ktorá sa snaží zísť dole schodmi. Prosím, povedzte mi, že je to len dočasné! Ale viem, že niektoré veci už nikdy nebudú ako predtým.“

Nové bábo má doma aj Alicia Keys a jej manžel Swizz Beatz. Po synovi Egyptovi prišiel v sobotu na svet ďalší chlapec. A volá sa obdobne retardovane – Genesis Ali Dean.

48 ročná Salma Hayek ukázala svoju superskú postavu v plavkách na dovolenke na ostrove St. Barts.

Jessie J priznala Glamour magazínu, že písanie pesničiek je jej hlavným zdrojom príjmu. Pesnička Party in the USA, ktorú napísala pre Miley Cyrus, jej platila všetky účty až tri roky.

Kaley Cuoco má za sebou operáciu prínosových dutín a na instagrame sa obhajovala pred tými, ktorí tvrdia, že si nechala urobiť nos. Vraj roky nemohla dýchať nosom a operáciu stále odkladala, a že keby si nos predsa len nechala urobiť, určite by sa tým netajila.

Dcérka Kelly Clarkson, River Rose, má za sebou prvú návštevu Santu. A nemôžem si pomôcť, ale Santa sa fakt strašne podobá na Robina Williamsa.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk