Jessica Alba dovolenkuje v Mexiku

pridal kara 6.1.2015 o 22:59


A rovno s celou famíliou.

Jessica sa s mužom a ich dvoma dcérkami vybrala minulý týždeň do Mexika. Takto tesne po sviatkoch by bikiny riskol asi málokto z nás, ale Jessica má buď výborný metabolizmus, alebo si cez sviatky nedopriala toľko jedla, koľko má jedna somálska rodina na rok – čo býva na Slovensku celkom zvykom, súdiac podľa šialených ľudí v potravinách v predvianočnom období. Tipujem to na ten metabolizmus, lebo Jessica vyzerá dobre stále. Aj pred Vianocami, aj po nich, a aj po dvoch deťoch.

Na fotkách som si ale všimla ešte jednu zaujímavú vec. Keď pôjdete najbližšie na pláž, dávajte si v mori poriadny pozor. Číha v ňom totiž omnoho väčšie nebezpečenstvo ako žraloky, medúzy a morskí ježkovia. Dam dam dáám (mélódia napínavej filmovej hudby) – paparazzovia na nafukovačkách. Vychádza mi to z uhla niektorých týchto fotiek. Musí to byť naozaj nenápadné – plavky, nafukovačka, šnorchel a v rukách obrovská zrkadlovka.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk