Koho sexy nôžky?

pridal Lilinka 10.1.2015 o 13:40


No tak schválne, či uhádnete. Hlasovanie prítomné.

Pre začiatok som naozaj zvedavá na vaše odpovede. A nepokazte si zábavu čítovaním.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Chvíľka napätia…..

Tie sexy vlasy…tie modré oči…tie bicepsy…tá brada…tie dúhovo nalakované pršteky na nohách…

… tadddááááá

Táto popitchi manikúra patrí Liamovi Hemsworthovi a je dielom neznámej nechtárky. Spolu s kamarátmi takto naboso ale štýlovo nakupovaľ veľa ľadu. Liam proste udáva trendy. Najnovší trend, a musíte sa ho chytiť, sú statní chlapi s nalakovanými nechtíkami. Vlastne som predtým napísala prštekmi, pretože neznáma nechtárka asi nemala najpevnejšiu ruku. Možno len bola po opici. A možno to je len najnovšia hipsterská vychytávka. Buďme rebeli a nelakujme si len nechty. Nalakujme si aj prsty. Nebudeme predsa ako ovečky. Buďme originálni. Alebo to tiež to môžu byť zvyšky potláčanej bolesti po rozchode zo slečnou Retardus, veď to ona miluje dúhové farby.

Každopádne sa tu naskytujú otázky. Prečo toľko ľadu? Potrebujú sa zbaviť mŕtvoly? Bolo by výhodné vycestovať do Austrálie a založiť biznis s ľadom? Ako to, že ho nepália nôžky na tom horúcom asfalte? Musím napísať smsku Horáziovi.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk