Viete, kto je táto teta?

pridal zoe 12.1.2015 o 20:17


Teta nie je typickou voľbou rekreačných onanistov, no i napriek tomu predstavuje neochvejnú kvalitu. A keď už nie penis, tak aspoň srdce pookreje jej prítomnosťou na filmových obrazovkách. 

Kate Winslet (39) sa čvachtala v mori na Novom Zélande krátko po tom, čo dokončila natáčanie filmu The Dressmaker, v ktorom si spolu s Kate zahrá aj henten s tými farebnými pačmagami. Kate teraz trávi čas s manželom Nedom Rocknrollom, 13-mesačným synom Bearom, 14-ročnou Miou a 11-ročným Joeom. A keď si teraz vravíte, že prečo, dorite, sa mám v pondelok večer, keď sú mi po úmornom dni otrockej práce jedinou útechou čerstvo legálne cecky ľubovoľnej holyvúdskej kváziherečkospeváčkoosoby, pozerať na trojnásobnú matku v plaveckom úbore pripomínajúcom mníšske rúcho, tak je to preto, aby ste i v takýto všedný deň prehodnotili svoje priority, milí ľudia. Alebo som chcela potešiť aj onanistov s nekonvenčnými preferenciami. Jedno z toho.

Kate Winslet v slanom náleve







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk