Justin a jeho starosti s cikulkou*

pridal Tom 19.1.2015 o 21:40


Príbeh jedného nadpriemerne veľkého ega, priemerného talentu a podpriemerného penisu…

Na túto párty idem síce trochu neskoro, ale predsa som dorazil! Pred týždňom sme Vám zreferovali, ako sa Justin stal tvárou, telom, dušou ale aj penisom pre spodné prádlo Calvina Kleina. Na fotkách bol, samozrejme, prudko sexy, pretože Justin už dávno nie je to malé rozkošné dievčatko, ako si ho všetci pamätáme (povinný džouk), ale stala sa z neho testosterónová svalnatá mašina, pri pohľade na ktorú sa nejedna žena musela zamyslieť, či už naozaj nie je čas premenovať svojho trblietavého vibračného pomocníka z Edwarda na Justina… a práve preto musím zasiahnuť! Nechajte Edwarda trblietať sa a vibrovať ďalej – je to všetko lož! Fake! FAAAKE vravím!!! Jeho svaly, pubické ochlpenie, ale hlavne… jeho talent penis = FEJK! Áááno… všetko to, čo sme videli na fotkách, bolo zfotošopované a zväčšené, teda okrem jeho hlavy – tú museli naopak zmenšovať. Hah!

Ale nejde predsa o to, čo má v gatiach, ale o to, čo má v hrdle… Aj keď tu ide v oboch prípadoch o katastrofu. 

Ešte lepšie si všetky tie zmeny všimnete a uvedomíte na tomto GIFku:

Justinkovi sa ale vôbec nepáčilo, že sa pôvodná neupravená fotka dostala von a samozrejme sa rozzúril, silno plakal a dupkal nôžkami, až museli zakročiť jeho právnici, že: “Akože haló… Toto vôbec nie je cool, ľudia… Justin fakticky nemá malého! Prisááám!” A aby konečne prestali všetky dohady, majú dokonca aj svedectvo Bieberovho trénera (len čítaj ďalej), ktorý sa nechal počuť, že Justin ho má naozaj veľkého ako žriebä nohu. Áno, svedectvo trénera… Nie nejakej bývalej priateľky, nie prostitútky, ba ani len nie jeho mamy… ale trénera. Svetoznámy podjebok spevák a jeho tréner vie najlepšie, aký má cock. Na toto normálne že nič nemám… Zachránil si to tréner, palček hore a užite si ďalšiu spoločnú spršku!

Všimnite si pubické ochlpenie, ktoré na J.B. vzniklo vďaka moderným technológiám, magií a troche alchýmie. Pri vzhliadnutí tejto fotky som vedel, že zašli priďaleko… Neuveril by som mu tie chlpy, ani keby som sa mu cez ne prehrabával prstami.

Každopádne Džastin sa z toho určite oklepe, strápňuje sa predsa v priemere 2x do mesiaca (ČDP to ma na hlave za ošťatú slamu?!) a dariť sa mu bude určite ako predtým… V najhoršom len vymení značku a stane sa tvárou Victoria Secret – na to mu výbava snáď postačí. Alebo (a to je ešte lepšie) ho už kontaktoval aj Johnny Rapid, ktorý je známou gay-porno-hviezdou spoločnosti MEN.com, a ponúkol Bieberovi 2 milióny dolárov, ak spolu niečo pekné natočia. Bieber na to ešte zatiaľ síce nemá oficiálne stanovisko, ale súdiac podľa toho, ako ďaleko to dotiahol aj bez väčšieho talentu a penisu, mi nedá nespomenúť jedno staré Holivúdske porekadlo: “Kto chce preraziť a nemá talent, nesmie mať ani dáviaci reflex.” Nakoniec ešte aby Justin nedával tipy Johnnymu, že čo a ako…

Johnny Rapid na Justinovi Bieberovi (possible spoiler)

Justinkovi sa inak mimo iného nepáči, keď si z jeho fotiek robíme srandu… a tak si dobrí ľudia internetu dali za svoj osobný cieľ vyťažiť z nich čo najviac. Prosím oprite sa, nechajte v sebe prúdiť zlobu a neprístojne sa bavte:

Len pre pripomenutie, ako to vyzeralo, keď tvárou a penisom Calvina Kleina bol chlap. Akože ozajstný chlap… Taký ten, ktorému bolo zvykom po príchode do miestnosti podhodiť pannu ako znak úcty.

(vľavo) Marky Mark, bez fotošopu / (vpravo) Fotošop, bez Justina Biebera

*Než o tomto zabudnutom slove začne rozprava = “cikulka” sa na východe Slovenska používa pre označenie ženského ústrojenstva, no na západe sa tak často označuje ústrojenstvo mužské. Nakoniec sa teda vieme zhodnúť, že všeeetci mame radi cikulky. Svetovy mier nastal.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk