Čo týždeň dal

pridal kara 20.1.2015 o 22:38


Čo zaujímavé sa udialo za posledný týždeň?

Aj keď Zooey iba v auguste minulého roka ukončila dvojročný vzťah, má už náhradu. A nie len to. Čoskoro budú traja. Zooey správy potvrdila pre magazín People a vraj sa už nevedia dočkať, kedy sa stretnú s ich maličkým bábätkom. Tehotenské témy má našťastie s kým riešiť, keďže aj jej sestra Emily je tehotná.

Vanessa Calrton porodila 13. januára svoje prvé dieťa. Teší sa spolu s manželom Johnom McCauleym.

Aj Snoop Dogg sa teší z nového bábätka v rodine. Jeho synovi sa minulý týždeň narodil syn Zion.

Aj u Shakiry bude čoskoro o bábo viac. Tu sú jej nové rodinné fotky a jej rastúce brucho.

Usher požiadal o ruku svoju dlhoročnú priateľku Grace Miguel. A ona súhlasila.

Katy Perry a John Meyer prežili v šťastí a láske prvý týždeň, odkedy sa dali opäť dokopy. Vyzerá to teda naozaj tak, že nešlo len o nejakú spomienkovú zasúvačku. Katkin blízky kamarát prezradil pre magazín People, že sú veľmi zamilovaní a že si strašne chýbali.

Konečne je vonku prvé oficiálne vyjadrenie potvrdzujúce vzťah Jennifer Lawrence a Chrisa Martina. Prekvapivo, toto vyjadrenie neprišlo od ani jedného z nich, ale od Chrisovej bývalky Gwyneth. Minulý týždeň sa objavila v Howard Stern Radio Show a povedala: „Kto povedal, že Jennifer neschvaľujem? Rešpektujem ho ako otca mojich detí, je to jeho rozhodnutie. Určite by nebol s niekým, kto nie je skvelý.“

V rodine Schwarzeneggerovcov sa musia naozaj tešiť. Akoby nestačilo, že im jeden člen rodiny Cyrusovcov przní syna Patricka, začali spolu chodiť aj Mileyn brat Braison a Patrickova sestra Christina. Že je to úplne divné? Čo iné sa dalo čakať, keď ich dala dokopy samotná Miley.

Ale prejdime k tým, ktorým sa v láske až tak nedarí. Irina Shayk a Cristiano Ronaldo sa rozišli po piatich rokoch. Ak si myslíte, že preto, že si konečne priznal svoju skutočnú orientáciu, ste na omyle. Dôvodom vraj boli nezhody medzi Irinou a Ronaldovou mamou a on sa postavil na stranu svojej mamy. Irina ale vo vyjadrení tieto reči poprela a tiež sa pokúsila dať všetkým najavo to, že ona je tá, ktorá vzťah ukončila. „Irina ukončila svoj vzťah s Cristianom Ronaldom, ktorý trval 5 rokov. Po celý čas ich vzťahu si bola blízka s jeho rodinou. Všetky negatívne reči sú nepravdivé a nezohrali žiadnu úlohu pri ich rozchode.“

Slobodný je aj Taylor Lautner. S Marie Avgeropoulos sa rozišli po vyše roku randenia.

Sama je už aj jediná dovývíjaná zo sestrier Olsenových. Elizabeth a Boyd Holbrook zrušili zásnuby a rozišli sa. Boli spolu tri roky.

V láske sa nedarí ani Garymu Oldmanovi. S Alexandrou Edenborough sa rozvádzajú, ako inak – pre neprekonateľné rozdiely. Vzali sa na Silvestra 2008 a Alexandra bola jeho štvrtá manželka.

Rozvodu sa nevyhnú ani Mariah Carey a Nick Cannon. Portál TMZ potvrdil, že Nick podal 12. decembra 2014 žiadosť o rozvod.

Travis Barker a jeho bývalka Shanna Moakler sa teraz asi takto šťastne netvária. TMZ sa dostal k ďalším úradným dokumentom, tentokrát o zatknutí týchto dvoch. V decembri sa nejako nepohodli, on jej povedal, že keby mohol, tak ju zastrelí, ona sa mu vyhrážala, že na neho pošle svojho frajera, a tak obidvaja skončili v base.

Nicole Richie už nemá fialové vlasy, ale modré. A ja viem prečo. Nicole je farboslepá a jej kaderníčka si z nej jednoducho robí dobrý deň.

Médiá sa už vyše 10 rokov živia na „vojne“ medzi Jennifer Aniston a Angelinou Jolie, a tak keď sa po šiestich rokoch objavili na rovnakej spoločenskej udalosti, prebehlo éterom veľa špekulácií. Jennifer sa ku všetkým týmto špekuláciám konečne vyjadrila pre Entertainment Tonight: „Je to už únavné a staré. Je to ako stará kožená topánka. Poďme si už kúpiť nové lesklé topánky. Myslím ale, že už sa to pomaly blíži ku koncu. Vážne si to myslím. Jej film je naozaj krásny a úžasný, odviedla naozaj skvelú prácu. Nastal čas, aby sa ľudia prestali zaujímať o tieto sračky a aby začali oslavovať skvelú prácu a prestali už s tými hlúposťami.“

Toma Hardyho nakoniec v Suicide Squad neuvidíme. Časovo mu to nevychádzalo. Šepká sa, že ho nahradí Jake Gyllenhaal.

Mám pre vás ale aj dobré správy – Sharkando sa dočká tretieho pokračovania. Prečo som stále nevidela ani len jednotku?!!!

Avengeri majú vonku nový trailer:

A to najlepšie nakoniec. Z Justina a jeho vypchatého rozkroku už si robia srandu aj v SNL:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk