Cara Delevingne robí kampaň na šperky John Hardy

pridal kara 21.1.2015 o 22:23


A kradne Erike tabletky na prsia.

Cara je zaneprázdnené dievča. Ale oplatí sa jej to, keďže ju magazín Forbes vyhlásil za najlepšie platenú modelku minulého roka. Cara nelení ani v tomto roku a už má na konte nové fotky – v kampani na jarnú kolekciu šperkov od značky John Hardy. Na fotkách je aj hore bez, no nič nie je vidno. Ale nič to, čítajte ďalej.

Cara sa totiž nehanbí a hore bez nie je len na fotení ale aj mimo neho. Takto ju cez víkend nafotili v plážovom dome Kendall Jenner v Malibu (to, že má 19-ročná šťanda vlastný plážový dom v Malibu opomeniem, aby som sa takto pred spaním nevytočila). Áno, tie dve sú ešte stále kamošky. Ale ich spoločná titulka pre magazín Love vyjde už čoskoro, tak uvidíme, či to bude pokračovať aj potom.

Čo ma ale zaujalo najviac pri pohľade na Caru sú jej cecky. Zdajú sa mi totiž nejaké väčšie ako kedysi. Čo myslíte, kradne tabletky Erike? Doporučila jej rodina jej novej kamošky Kendall plastického chirurga? Alebo proste len pribrala?

Cara a jej prsia v roku 2013







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk