Panoptikum príšer

pridal kara 23.1.2015 o 21:42


Alias LA Fashion Awards.

Čo si obliecť na Fashion Show? Nie som žiadna módna blogerka a ani Carrie Bradshaw, takže vám to s úplnou istotou nepoviem. Ale súdiac podľa toho, ako prišli na takýto event včera oblečené mnohé celebrity, mali by ste si obliecť to najhoršie, čo doma máte. Lebo je to rebelské. A budú o vás písať. Lebo swag. A asi aj drogy.

A v tomto duchu teda prišla Miley Cyrus v nočnej košeli, Rihanna vo flitrovanom župane s kožušinou a Katy Perry sa asi nestihla prezuť po odchode z plavárne.

Okrem hrozných handrier sú v móde asi aj hrozné vlasy. A tak okrem hrozných vlasov Miley Cyrus uvidíte aj Katy Perry na fialovo a Nicole Richie pre zmenu na ružovo. Rose McGowan bola asi smutná, že má krátke a čierne vlasy, a tak aby zapadla, vyrobila si z farebného tvrdého papiera futuristickú helmu, ktorá mala asi pripomínať vlasy, no ako jej inšpiráciu vidím skôr Magneta.

A takmer všetka táto nádhera sedela úplne vpredu. Miley Cyrus, módny návrhár Jeremy Scott, Rihanna, Katty Perry a asi Karol, ale tým si nie som úplne istá, veď pozrite na ten úsmev.

Tak predsa je to on.

Miley Cyrus a Jeremy Scott

Katy Perry a Nicole Richie

Miley a Katy

Miley, Katy, Nicole

Miley si podľa jej pohľadu pred show stihla trocha zahuliť. To vysvetľuje ten výber oblečenia.

Rihanna

Rose McGowan







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk