Všiva LaBeouf má fóbiu z mydla

pridal Lilinka 23.1.2015 o 16:55


Jeho malá herecká kolegyňa povedala, že smrdí.

Maddie Ziegler, ktorá je nám známa ako to bezkostnaté decko z notoricky známeho klipu Chandelier, ktorý parodoval aj Jim Carrey, je bezpochyby talentovaná tanečnica. Ďalší talent, ktorý má, má väčšina detí. Je ním úprimnosť. Tá s vekom akoby z ľudí vyprchala. Našťastie tu máme deti. Maddie mala tú česť čuchať Všivu počas natáčania Elastic Heart (a určite aj počúvať ódy na jeho étericky krásnu mamičku), v ktorom vraj hrala vlkodlaka snažiaceho sa ho zabiť. To je oficiálna verzia. Ja však viem, že v skutočnosti hrala mydlo snažiace sa ho umyť. No a nebola to vraj príjemná práca.

Fuj, dpč!  Smrdíš ako šatňa hokejistov na MS.

Poď to tej vane! Nebude to bolieť. Čo sa tak brániš?

Potom na chvíľu z toho smradu odpadla.

A Všiva začal úradovať.

 A zašpinil ju. Tu máš, ty bič! Teraz si špinavá aj ty!

 

Keďže museli natáčať v klietke, kde spolu zápasili, boli stále špinavší a špinavší. A tu sú nejaké tie vyjadrenia 12 ročnej Maddie o spolupráci so Všiva LaBeoufom.

„Naozaj som ho pohrýzla. Bolo to nechutné, pretože sme boli špinaví a musela som ho hrýzť do tých špinavých rúk. Neustále som sa utierala vlhčenými obrúskami a neústále som mu ich podávala a on na to: nepotrebujem obrúsky. A ja som mu povedala: ale áno, potrebuješ. Doniesla som si aj parfém a tak. Nechcela som smrdieť, no Shiovi to nevadilo. Nakoniec ma ale počúvol. Povedala som mu: prepáč, ale si tak trocha špinavý.“

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk