Filmoška: Ghostbusters Ladies!

pridal Tom 31.1.2015 o 8:57


Keď sa Vám niečo nepodarí na prvýkrát = *reboot! Ak sa Vám to naopak podarí = pokračujte s tým tak dlho, až kým originál nie je príliš starý a potom znovu = reboot!

Superman a Fantastická štvorka boli takto zreštartované za posledných 10 rokov už dvakrát, Spider-man to stíha dokonca tretí raz. Mnohé tieto pokusy končia ako horšie, čudnejšie, alebo zbytočnejšie verzie originálov, no nemusí to byť nutne pravidlom… Napr. taký Batman s Christianom Bale-om sa vydaril až-až.

A niečo podobné by som si veľmi, ale veľmi prial aj pre reboot Ghostbusters! Jednak ich všetci milujeme, prípadne sme ich aspoň v istej životnej fáze milovali… alebo len klameme samých seba, ak svojmu okoliu tvrdíme opak. A nikto nám to neverííí! Neverííí!

Ďalší dôvod, prečo ma ale tento reboot nadchýňa, tkvie v niečom inom. Zdá sa, že sa tvorcovia nebudú len pokúšať o napodobenie niečoho, čo máme radi už 30 rokov (áno, tak starý je pôvodný film…) s novými, peknými, mladými tvárami… Ale dočkáme sa nových, pekných, mladých, ŽENSKÝCH tvárí! Tak! Okrem príbehu zasadeného do súčasnosti, budú krotitelia duchov v komplet ženskom obsadení! Ženy sa predsa len úspešne emancipovali a môžu robiť všetko to, čo chlapi! Pokojne aj krotiť duchov… A na koho sa teda môžeme tešiť? Na komediálne dary z nebies predsa ¦

Melissa McCarthy a Kristen Wiig

Podľa všetkého prvá krotiteľka, ktorá už aj podpísala zmluvu, je Melissa McCarthy a v tesnom závese za ňou, odlaďujúc posledné drobnosti pred podpisom, je Kristen Wiig. Obe sú veľmi príjemným prekvapením, pretože spolupracovali už aj na mega-úspešných a hlavne vtipných Bridesmaids (kto nevidel, nech to ani nahlas nehovorí a okamžite to beží napraviť!), pričom Melissu si zrejme ešte pamätáme aj z Gilmorových dievčat, kde hrala boubelatou Sookie. Kristen je zasa veľmi známa napr. z SNL (Saturday Night Live), kde hrala snáď milión úžasných postáv.

Leslie Jones a Kate McKinnon

Práve z SNL prišli taktiež zvyšné dve lejdís: Leslie Jones a Kate McKinnon. Kate sme Vám dokonca aj nedávno ukazovali, ako si robila p!ču z Justina a jeho reklamy na Calvina:

Aby ste získali obraz o Leslie Jones a jej humore, tak niečo málo Vám napovie tento skeč z SNL:

Scéna z Bridesmaids, v ktorej spolu hrajú práve Melissa a Kristen:

Tieto mená síce ešte nie sú 100% vryté do kameňa a definitívne, no nič nenasvedčuje tomu, že by dievčatá vycúvali z jedného z najočakávanejších filmov blízkej budúcnosti (2016). Tieto štyri ženy pokope jednoducho nemôžu vyprodukovať zlý, nedajbože nie vtipný film… S nimi by bol aj Twilight vtipný zámerne, nie nechtiac, ako je tomu teraz.

*Reboot (ribút) – Filmový či seriálový reboot/reštart staršej produkcie, s novým pohľadom na vec, väčšinou spojený taktiež s novým hereckým obsadením.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk