Bruce Jenner bude naozaj ženou

pridal Lilinka 1.2.2015 o 17:04


Zdroj potvrdil magazínu People, že Bruce sa naozaj chystá zmeniť na ženu. 

Bruce veľmi nezapadal do Klanu Kuriev. No žiť tak dlho medzi toľkými plastikami napumpovanými zadkami, kde pičacina smrdí na kilometre a ranná dávka botoxu sa povaľuje v kúpeľni medzi zubnými kefkami a pastami, tampónmi, vložkami, pesarmi a omietkami, to vo vás určite niečo zanechá. Zanechalo to niečo aj na Bruceovi, ktorý bol kedysi olympionik a celkom švihák. No a práve olympionici a športovci sú známa riziková kategória, pretože niektorí sa nimi stávajú najmä kvôli voľnému vstupu do mužských spŕch, kde môžu tajne hoňošiť nad svojimi spoluhráčmi. To však nebolo to, čo naštartovalo jeho premenu na ženu. Ako športovec Bruce roky žil medzi prudko inteligentnými a prirodzenými stvoreniami, so svojou milujúcou manželkou Kris a s kamerami večne za zadkom, začal sa meniť. Veď si to predstavte. Každý týždeň vyšli krámy na nejakú z nich. To znamená, nepretržité krámové nálady a prepináky. Z toho by preplo aj menej labilnej osobe ako je Bruce. Prišli náušničky, účes na Jennifer Aniston, francúzska manikúra, cecky, červená manikúra, a samozrejme aj špekulácie. Tie konečne potvrdil zdroj pre People magazine:

„Bruce sa mení na ženu. Je konečne šťastný, a jeho rodina akceptuje čo robí. Prežíva naozaj úžasné obdobie. Práve preto je teraz ten pravý čas urobiť niečo takéto.“

Nebudem k tomu viac písať. Radšej si pozrime sexy fotky Brucea, a vymyslime spolu nejaké trefné ženské meno, ktoré bude po premene používať. Brucy? Barbara? Buffy? Becky? Becky Jenner. To znie celkom fajn.

Správna žena musí mať:

vždy perfektný účes

diamantové náušnice

perfektnú manikúru

musí vedieť zvodne špúliť pery a vypúčať cecky

štýlový konský chvost musí byť

mať šik svetrík a pôsobiť zaneprázdnene (aby bola inšpiráciou pre všetkých blogerov)

mať trendovú červenú manikúru, ktorá je znakom sexappealu

 Ktovie ako bude vyzerať po úplnej premene.

Keď už pribudne do Klanu Kuriev ďalšia členka, tak prečo jej niečo nezaspievať.

Každý deň je zo mňa iná žena…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk