Čo týždeň dal

pridal kara 2.2.2015 o 21:06


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

S Bobbi Kristinou to nevyzerá dobre. Dnes sa objavili správy, že jej šance na uzdravenie sú veľmi malé, keďže jej mozog nevykazuje takmer žiadnu činnosť. Pod vodou bola zrejme príliš dlho a prišlo k poškodeniu. Polícia potvrdila, že vo vani ju jej muž našiel ponorenú a tvárou dole. Žiadne drogy sa na mieste nenašli, takže to začína byť ešte podozrivejšie. Niektorí podozrievajú jej muža, keďže by jej smrťou prišiel k pekným peniazom, a niektorí zase tvrdia, že v tom majú prsty tí istí, ktorí vraj mali dopomôcť aj Whitney, keďže Bobbi sa v jej smrti príliš špárala. Všetko sú to ale len konšpiračné teórie a čo sa stalo naozaj sa možno ani nedozvieme.

Na Cobie Smulders len v októbri prasklo, že čaká druhé dieťa, a malé už je na svete. Tak šikovne, ako tajila tehotenstvo, sa jej podarilo zatajiť aj pôrod. Minulý týždeň sa objavila na Sundance Film Festivale bez brucha a nakoniec prezradila, že má doma nové trojtýždňové bábätko. Meno ani pohlavie neprezradila.

Shakira už tiež porodila. Vo štvrtok v noci priviedla na svet druhého syna. Ten sa volá Sasha. Shakira nerodila prirodzene, chlapec prišiel na svet naplánovaným cisárskym rezom. Mimochodom, Shakira aj Gerard dnes oslavujú narodeniny. Všetko najlepšie!

Nikki Reed sa pochválila snubákom.

Novomanželia Cameron Diaz a Benji Madden si minulý týždeň vyrazili na basketbal a zachytila ich „kiss cam“.

Neil Patrick Harris sa na twitteri pochválil, že si na Oscaroch zaspieva pesničku, ktorú mu špeciálne pre túto príležitosť píšu manželia Lopezovci, ktorí stoja aj za hitom Let It Go z disneyovky Frozen, za ktorú si odniesli Oscara. Určite sa máme na čo tešiť.

Len teraz sme oslavovali príchod milénia a už je rok 2015. A už je dokonca február. Ak už teraz máte pocit, že ten čas nejako rýchlo beží, nebude sa vám páčiť, čo nasleduje. Pamätáte si ešte malú Emmu Geller-Green?

Tak takto vyzerá teraz. Teda, vyzerajú. Malú Emmu v Priateľoch totiž hrali dvojičky Noelle a Cali Sheldon, ktoré už majú 12 rokov.

Minulý týždeň sa na internete objavila aj Rihanna na titulke i-D magazínu, na ktorú zrejme stajlisti čerpali inšpiráciu z 90tych rokov.

Patrick Schwarzenegger už predstavil Miley svojej mame. Mám podozrenie, že Miley všade chodí s veselými brownies a všetkých priateľsky ponúka, a ponúkla sa asi aj Maria Shiver, lebo inak nerozumiem výpovedi očitého svedka. Ten ich videl v reštike a vraj sa rozprávali, smiali, a Miley s Mariou si vraj veľmi dobre rozumeli. Nejde mi do hlavy, ktorá mama by svojmu synovi schválila takúto frajerku.

Mariah Carey a Nick Cannon asi v najbližšej dobe budú riešiť s právnikmi čosi viac, než len rozvod. Ich bývalá pestúnka ich žaluje. Vraj musela pracovať viac ako 100 hodín týždenne, neplatili jej nadčasy a musela byť na telefóne vo dne v noci. Nakoniec ju vyhodili, pretože vraj dvojičkám prejavovala prílišnú náklonnosť. Neoficiálna verzia ale je, že Mariah na ňu žiarlila, keďže deti si vytvorili krajší vzťah k pestúnke ako k nej.

Ako už viete, Bruce Jenner sa rozhodol pre radikálnu zmenu – a to zmeniť sa na ženu. Jeho zmenu uvidíme v jeho vlastnej reality šou, ktorá sa začne vysielať niekedy v máji alebo v júni – skrátka keď skončí Keeping Up With The Kardashians. V šou uvidíme jeho návštevy lekárov a všetky zmeny, ktoré bude podstupovať. Svoje zmeny už zaznamenáva aj teraz, no všetko uvidíme až v jeho vlastnej šou, keďže chce svoj príbeh povedať podľa seba a nechce byť ovplyvňovaný rodinou. Tú tam síce uvidíme tiež, ale celá šou sa bude točiť len okolo Bruca.

Salma Hayek ukázala v traileri na jej nový film Everly jej takmer 50 ročné telo v spodnom prádle.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk