Nicole Scherzinger a Lewis Hamilton sa rozišli

pridal kara 4.2.2015 o 14:03


Áno, zase.

7 rokov, sto rozchodov a predpokladám, že ešte bude aspoň 100 ďalších. Potom možno pochopia, že im to skrátka neklape. Snáď si to stihnú uvedomiť skôr, než v nejakom udobrovacom afekte splodia dieťa.

Nicole a Lewis si zase zakývali na rozlúčku a dôvodom je opäť vzdialenosť. Lewis totiž pôsobí najmä v Monaku a Nicole sa momentálne zdržuje v Londýne, kde hrá v muzikáli Cats. Či to je pri ich finančných možnostiach až taká neprekonateľná vzdialenosť posúďte sami.

Blízky zdroj prezradil pre Mail Online: „Bolo to spoločné rozhodnutie. Keďže mali vzťah na diaľku, niekedy boli od seba naozaj dlhý čas. Väčšinu svojho času trávili obaja osamote, keďže boli stále v iných krajinách. Nicole je zničená a má zlomené srdce.“

Ďalší zdroj dodal: „Je to už sedem rokov a vždy sa rozídu z toho istého dôvodu. Ale láska ich vždy opäť spojila.“

Na scéne sa ale objavil aj ďalší zdroj, ktorý sa rozrozprával pre The Sun (taká obdoba času u nás), takže ťažko hodnotiť pravdivosť. Ten zas tvrdí, že Nicole už tikajú biologické hodiny, no Lewis sa neponáhľa s usadením sa, a tak jej praskli nervy. „Hádali sa o tom už mesiace a v poslednom čase sa to ešte zhoršilo. Už toho mala naozaj dosť. Nicole vedela, že Lewis si ju neplánuje zobrať za ženu. Je zničená a cíti sa stratená.“

Tak čo, pikoškári, koľko im dávate do ďalšieho pokusu? Podľa mňa to ešte tento rok stihnú.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk