Epické brady celebrít

pridal Tom 19.2.2015 o 7:47


…a ich absolútne patetické nie-epické oholené tváre. Ako to už totiž býva, oholenie knírka vie byť veľká zmena nie len v živote ženy, ale aj v živote muža… a zmena to môže byť doslova až drastická. Ja sám mám to šťastie, že sa môžem pýšiť mužnou, hustou, majestic-as-fuck bradou, ktorá siaha až k môjmu obdobne majestátnemu svalnatému hrudníku, ktorý je posiaty trblietajúcimi sa kvapôčkami potu, keďže som práve zoťal obrovskú borovicu, z ktorej plánujem holými rukami postaviť príbytok pre mňa a moju budúcu rodinu. Prečo Vám to ale hovorím? Lebo nebyť mojej testosterón rozsievajúcej nádhery, nebol by som ani zďaleka taký úžasný človek, kamarát, priateľ, adoptívny otec kocúra ale hlavne, rozhodne by som nebol týmto nadaným a davmi milovaným pikoškárom, ktorým som dnes! Keď som sa totiž naposledy nechtiac oholil (tzv. tragédia 2014), takmer rok som aktívne naberal odvahu, kým som sa tu znovu ukázal – v brade je jednoducho moja sila. A nie som sám! Mnohí ďalší páni sú zasa super herci, zabávači a čudáci, vyzerajúci väčšinou podstatne lepšie, práve vďaka bujnému porastu na ich tvárach:

Jason Momoa

Jason vyrástol z chlapca v červených trenírkach, pobehujúceho po pláži zachraňujúc topiace sa americké playmate-ky (Baywatch), až na tohto SAMCA, ktorý či chce alebo nie, vyzerá non-stop ako Khal Drogo, pripravený odpaniť ďalšiu 13-ročnú princeznú. Že čo to splietam? GAME OF THRONES splietam a hanbi sa ak nevieš! Hanbi! No ale seriózne… on by neznásilnil, ani keby chcel. Najskôr by totiž niekto musel klásť aj odpor.

Ryan Gosling

Ryan a jeho tváre… no nie všetky sú vítané v blízkosti detských ihrísk. Tie zvyšné sú naopak vítané všade.

Charlie Hunnam

Na prvej fotke vyzerá tak, ako si mnohé ženy predstavovali samotného Christiana Greya (ktorého aj skoro hral) a na fotke druhej… no boha! Nie je on hotový cukríčok v ľudskej forme?! Idem pohľadať inzulín, bo sa nebezpečne strácam v jeho očiach a v závratoch cukrovky. Vidíte, čo spraví chýbajúca brada? Ublíži na zdraví!

Tom Hardy

Tom Hardy je vľavo s bradou pravý chlapák – pán elegán! No bez nej, neviem… Elegancia je razom preč a zostáva len tvár pripomínajúca… riťku? Taký nejaký… Tom Softy?

Joe Manganiello

Tomuto pánovi brada rozhodne prospieva, ale keďže nie veľa času trávi s tričkom aj reálne na sebe, mnohé z Vás ho do tváre zrejme ani poriadne nepoznajú… preto prosím, aby ste si osviežili pamäť – Joe vo svojej prirodzenejšej pozícií, známy z True Blood alebo aj Magic Mike.

Zach Galifianakis

Poviem to rovno – Zacha mám rád tlustého a chlpatého. Jeho ostatné formy mi spôsobujú zmiešané pocity a všeobecný nepokoj čriev.

Shia LaBeouf

Šialený Shia vo svojej pralesne-chlpatej verzií… a šialený Shia vo svojej chlapčenskej hladkej variante. Tak či onak, rovnaké vreco psychických problémov a dezilúzií.

Tom Selleck

Tom Selleck sa stal so svojím knírkom doslova fenoménom, pretože celý tento štýl je vlastne ľudovo pomenovaný po ňom…  Toma Sellecka vie ale nosiť len Tom Selleck a možno tak ešte dvaja ďalší ľudia na svete. Možno! Je to ale kliatba, ktorú Tom hrdo nesie…

Zac Efron

Dojemný príbeh takmer dievčatka, z ktorého sa ale predsa len stal chlapec a nakoniec dokonca až muž. Že by mal Justin predsa len šancu? Každopádne, Zac má prekvapivo porast hodný závidenia!

Andrew Garfield

Oh god, nie! NIE! Toto treba zničiť ohňom! Andrew radšej nech sa fakt holí… Jeho beard vyzerá ako lono oddanej mníšky, toto nefunguje. Nope!

Nick Offerman

Nick a jeho mustache je úžasny, priam dar z nebies! Vďaka nemu vyzerá tak super príjemne familiárne, ako taký ten strýko, na ktorého aj radi spomínate, ktorý sa Vás nikdy… nedotýkal. Kdežto jeho oholené JA, no… ten sa dotkol a nie raz.

Justin Bieber

Nieee… Samozrejme, že Justín (čítaj slovensky) šancu na bradu nemá. Uvedený je tu len a len ako čestný člen a taktiež výnimka potvrdzujúca pravidlo = nie každé dievča nutne opeknie, keď sa oholí. (Fuck yeah, povinný Bieber džouk doručený!) Každopádne, Justinov marketingový team je optimistický a podarilo sa nám od nich obdržať tieto exkluzívne materiály znázorňujúce, čo nás potenciálne čaká, ak zaberie hormonálna liečba. Na týchto materiáloch pracoval očividne rovnaký team, ktorý robil aj na Calvin Klein kampani.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk