Oscarová šou

pridal kara 23.2.2015 o 19:24


Ako prebiehalo včerajšie odovzdávanie oscarov?

Handry z červeného koberca a výhercov sme si už pozreli, teraz prejdime k tomu, ako to celé prebiehalo. Neil Patrick Harris nesklamal. Akurát mám pocit, že mal o dosť menej priestoru, ako mala minulý rok Ellen. Len čo vyliezol na pódium, začal spievať. Po chvíľke sa k nemu pridala Anna Kendrick a neskôr aj Jack Black.

Títo traja ale neboli jediní, ktorí si počas večera zaspievali. Zaspievala si napríklad aj Rita Ora. Jej prítomnosť tam ma veľmi prekvapila, a tak po jej príchode na pódium mi mimovoľne z úst vyletela otázka: Koho všetkého musela vyfajčiť, aby ju tam zavolali spievať? Sorry, Rita… Ale zaspievala si to pekne.

Spievala aj Lady Gaga, a svojím vystúpením mnohých šokovala ešte viac ako tým, že si pred odchodom na Oscarov nedala dole rukavice, s ktorými asi umývala riady. So snubákom na ruke, v slušivých šatách, v slušivej parochni, a zaspievala jak pán. Aj keď sa neradím k jej fanúšikom, spievať fakt vie, a niektorých dosť prekvapilo, že až takto dobre. Svojím vystúpením si uctila film The Sound of Music, ktorý už má 50 rokov, a dojala aj samotnú Julie Adrews, ktorá si vo filme zahrala hlavnú úlohu.

O pravom dojatí sa ale dá rozprávať až teraz. Vystúpenie Johna Legenda a Commona s pesničkou Glory rozplakalo v hľadisku toľkých, že maskéri asi mali počas prestávky fakt čo robiť.

 

Poplakal si Chris Pine

Jessica Chastain

a dokonca aj Oprah Winfrey a David Oyelowo.

Tento rok nikto nespadol a to je škoda. Snáď nabudúce opäť príde Jennifer Lawrence a zopakuje si svoju klasiku. No aj napriek tomuto sa večer nejakým trapasom nevyhol. John Travolta bol nejaký strašne prítulný. Prezentoval s Idinou Menzel, ktorú minulý rok uviedol ako Adele Dazeem, a ako povedal Neil, uvidíme ho asi aj budúci rok, no to sa už bude ospravedlňovať za to, že jej toľko chytal tvár. Idina je ale asi veľký diplomat, a tak sa len slušne usmievala. Ja by som ho asi kopla.

Lepkavý bol už aj na červenom koberci. Tam sa prilepil zase na Scarlett Johansson.

Za zmienku stojí určite aj Neil v spodnom prádle. Jeho scénka začala v zákulisí a bola inšpirovaná filmami Birdman a Whiplash, no Neil tak vyliezol aj na pódium.

 

Toľko k momentom, ktoré podľa mňa stáli za zmienku. Ak sa vám včera nechcelo ponocovať a teraz to ľutujete, celý záznam si môžete pozrieť tu:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk