Čo týždeň dal

pridal kara 25.2.2015 o 22:14


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň a pol?

Liv Tyler prezradila meno synčeka. Volá sa Sailor Gene Gardner.

Ešte neubehol ani rok, odkedy Naya Rivera a Big Sean zrušili zásnuby, a Naya už nie je len vydatá, už je aj tehotná. Oznámila to na svojom Instagrame. S Ryanom sa vraj nevedia dočkať nového prírastku do rodiny. Len aby im to vydržalo aspoň dovtedy, kým to malé pôjde do školy.

Vin Diesel a jeho dlhoročná priateľka Paloma Jiménez čakajú tretie bábo. Premiéra filmu bola naplánovaná na 10. marca v Abu Dhabi, no kvôli tomu, že Vin Diesel chce tento čas tráviť s rodinou, sa premiéra presúva do Los Angeles. To aspoň tvrdí zdroj zo štúdia pre E!News.

Jaime King čaká druhé dieťa s manželom Kyleom Newmanom. Majú spolu už 16 mesačného syna a svoji sú od roku 2007.

Jack Osbourne a jeho žena Lisa tiež čakajú druhé dieťa. Už majú viac ako polovicu tehotenstva za sebou.

Jessica Biel je už fakt veľmi tehotná. A už asi dlho nebude. Ktovie, či budú info o bábätku tajiť rovnako, ako tajili jej tehotenstvo.

Billy Bob Thornton sa oženil. Po 12 rokoch si zobral za ženu Connie Angland. Svadba bola už v októbri a až doteraz sa im to podarilo utajiť.

Benji Madden je silno zaľúbený do Cameron Diaz. A tak mu nestačilo, že si ju zobral za ženu, nechal si jej meno aj vytetovať. V tomto prípade si dokonca odpustím aj blbú poznámku o tom, že odstraňovanie tetovania dosť bolí, pretože fakt naivne verím, že títo dvaja spolu zostarnú.

Aj Nick Gordon sa nechal potetovať. Asi sa snaží všetkým dokázať, že s nehodou Bobbi Kristiny nemá nič spoločné. Najnovšie začal obviňovať jej rodinu, že sa ju snažia okradnúť o peniaze po Whitney a že milujúci ocko Bobby Brown videl svoju dcéru za posledných 5 rokov len štyrikrát. Mimochodom, Bobbi Kristinu začali preberať z umelého spánku, no stále ju pri živote udržiavajú prístroje.

Čerstvo zasnúbená Lady Gaga sa pochválila svojím prsteňom aj zozadu. Je na ňom
T <3 S (jej meno je Stefani). Aké romantické.

Sean Penn je tiež veľmi zaľúbený, tak si dávajte pozor, ako nazvete Charlize Theron. Reportér z Le Parisien ju nazval frajerkou, a to sa Seanovi nepáčilo. Ona totiž nie je jeho frajerka, ale láska jeho života.

A je to isté, princ Harry a Ema Watson celkom určite nerandia. Emma tieto správy poprela na svojom twitteri a aj zdroj blízky kráľovskej rodine správy vysmial.

Je definitívny koniec. Hilary Duff podala žiadosť o rozvod. Poslednou kvapkou bolo januárové vyvádzanie Mikea Comrieho v luxusnej reštaurácii v Beverly Hills, kde na mol ožratý ponúkal ženám peniaze za sex. V rozvodových papieroch je celkom zaujímavý aj dátum ich odlúčenia – Január 2013. Svoj rozchod totiž oznámili svetu až presne o rok neskôr.

Rozvod Pamely Anderson a Ricka Salomona bude ešte asi zaujímavý. Rick podal žiadosť o anulovanie zväzku a vraj má dôkazy, že je Pamela podvodníčka a nalákala ho do svadby, aby z neho vyžmýkala prachy. Tých má totiž Rick omnoho viac ako ona, keďže je šikovný v pokri.

Fanúšikovia 50 Shades of Grey smútia. Šíria sa totiž reči, že režisérka Sam Taylor-Johnson od projektu odstúpi kvôli veľkým nezhodám s autorkou knižnej predlohy. A to nie je všetko. Šepká sa, že končí aj Jamie Dornan. Jeho žene sa vraj nepáčia sexuálne scény. Jeho hovorca tieto správy poprel, no uvidíme, ako to nakoniec dopadne. (ja asi neuvidím, keďže sa nechystám pozerať ani prvý diel)

Karlie Kloss už takto asi neuvidíme. Blízky zdroj potvrdil magazínu People, že Karlie má v pláne rozviazať spoluprácu s Victoria´s Secret. Má totiž veľa iných ponúk a chce sa kariérne posunúť niekam inam.

Amanda Bynes sa má dobre. Jej rodičia neurobili rovnakú chybu ako naposledy, a opatrovníctvo dali predĺžiť. Je vraj šťastná, vyzerá, že v hlave jej to funguje, a býva sama vo svojom novom byte.

Lady Gaga má okrem zásnub aj iné novinky. Objaví sa v piatej sérii American Horror Story: Hotel.

A keď už sme pri tých seriáloch, mám pre vás aj ďalšiu dobrú správu. Predpokladám, že si to nikto z vás ani nevšimol, keďže to už nikto nepozerá, no seriál Two and Half Men minulý týždeň skončil. Zdá sa to až neuveriteľné, že som to celé tie 4 roky s Ashtonom vydržala pozerať. Zabijem sa, keď som zvedavá? Posledný diel bol náhodou celkom podarený (v porovnaní s ostatnými dielmi), takže ak nebudete mať ako zabiť trištvrte hodinu, stiahnite si to.

Julia Roberts smúti. 19. feburára jej zomrela mama po dlhom boji s rakovinou pľúc. Mala 80 rokov.

Zo Scarlett Johansson je speváčka. Takéto ambície mala už v minulosti, keď v roku 2008 vydala album Anywhere I Lay My Head. Teraz, po pôrode dcérky, si vraj chce dať trocha pauzu od natáčania filmov a chce sa venovať viac hudbe. A tak ona, Este Haim, Holly Miranda, Julia Haltigan a Kendra Morris založili skupinu The Singles. Tu máte ich debut.

Chcete si hodiť vajcom do Justina Biebera? Nie ste sami. No keďže sa vám to asi nikdy nesplní, tu máte aspoň video, ako by to asi vyzeralo. Justin sa nechal obhádzať vajcami kvôli promu na jeho „grilovačku“, ktorá ho čoskoro čaká.

Matthew Perry skoro nemohol natáčať Priateľov, kvôli seriálu, ktorému sa vtedy zazmluvnil. Triedil v ňom batožinu mimozemšťanom.

 

Jennifer Lopez má novú pesničku – soundtrack k rozprávke Home.

Rihanna má tiež novú pesničku, zhodou okolností soundtrack k tej istej rozprávke.

 

Ed Sheeran prespieval Dirrty od Christiny Aguilery, a znie to fakt dobre.

 

Christina Aguilera odhalila svoj tajný talent. Nevie len dobre spievať, vie spievať aj ako Britney Spears. A znie to tak presvedčivo, až začínam uvažovať, či za ňu pri nahrávaní pesničiek nespieva práve ona.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk