Epické brady celebrít Vol. 2 – Návrat brady

pridal Tom 26.2.2015 o 22:36


Na vyžiadanie pokračujeme! Samozrejme som sa nikdy nesnažil tvrdiť, že som obsiahol všeeetky brady celebritného sveta… Naopak, veril som, že sa chytíte a ďalšie si už popýtate aj samé. Ďakovať za tieto dôvtipné úvahy môžete mojej veľkolepej brade, ktorej vedľajším efektom sú aj neuveriteľné taktické schopnosti a nemal som teda na výber, než uspieť. A tak teda prinášam, čo Vašim očiam a srdciam doteraz chýbalo + k tomu aj pár ďalších “chlpáčov”, z ktorých niektorí sú mojimi platonickými láskami bratmi v brade:

Brad Pitt

Brada Brada Pitta je naozaj bradou brád, bradiacou sa viac než ktorákoľvek bradatá brada iného Brada, z celého bradatého sveta brád! …huh? Keď ja ani sám neviem…

Ben Affleck

Vľavo vyzerá Ben ako veľmi nevhodná voľba pre budúceho Batmana, zatiaľčo vpravo vyzerá Ben ako veľmi nevhodná voľba pre budúceho Batmana s celkom peknou bradou. Pokrok!

Jake Gyllenhaal

Bez brady je z tohto chlapa razom chlapček, s penisom o polovicu kratším, hlasom posadeným vyššie… jednoducho všetko veľmi dobre známe symptómy poukazujúce na vážny nedostatok brady. Kdežto s bradou – presný opak! Vyzerá ako kráľ džungle, doslova… tá urodzená hriva!

No nevyzerá ako niekto, kto je pripravený zomrieť za naše hriechy?

Chris Pine

Chris je presne ukážkovým príkladom toho, o koľko lepšie môže človek vyzerať vďaka brade… Chcel som k nemu napísať aj viac, ale zostal som plávať v jeho očiach, keďže sú v nich očividne uväznené celé oceány.

Josh Brolin

Fúzky pánovi rozhodne pridávajú ako na vážnosti, tak aj zlovestnosti. Vďaka nej pôsobí ako týpek, ktorý by za mesačnej noci postával niekde na prašnej križovatke a ponúkal splnenie jedného priania výmenou za Vašu dušu. Deal!

Ian Somerhalder

Bože ako ja neznášam ten jeho pohľad… Skoro tak veľmi, ako ten jeho pokrútený úškrn. Jesus fuck aj s ním! S pribúdajúcim fúzom je síce znesiteľnejší… no mojej náklonnosti nie je a ani nebude hoden! Avada kedavra na neho!

Bradley Cooper

Bradley ochlpenie na tvári vyslovene potrebuje! Bez neho totiž vyzerá ako desivá vosková figurína. Príliš veľa fúzkov z neho zasa na druhú stranu vyrába strateného syna Robina Williamsa, takže ideálne je držať sa v strede. V strede, Bradley!

Ryan Reynolds

Brada. Áno, pozeráme sa na bradu a páči sa nám… jeho brada. Áno.

Jamie Dornan

Ako sme si v 50 odtieňoch mohli všimnúť, tvár nie je jeho jediné hojne ochlpené miesto… ale tak, budiš! Dámy s tým pravým ohňom v srdci, iskrou v oku a vysávačom v krku nemajú problém nejaký ten chlp vytiahnuť zo zuba, takže… all good!

John Travolta

Hm… Môžeme mu tú bradu vpravo vôbec veriť? Jeho vlasy sa zvyknú objavovať a následne miznúť… Nie že by nimi vôbec niekoho oklamal, ale tak kto vie, žeby lepil aj bradu? A čo ohanbie?! Na to by sme sa už ale museli spýtať jeho maséra, alebo kohokoľvek, koho obťažoval naposledy

Každopádne, rád by som upriamil Vašu pozornosť na TO, čo má na prostrednom obrázku – ČDP to je? Kultivovaná pleseň? Umelecká pocta p!čkám 13 ročných dievčatiek po celom svete? Brada to byť nemôže… Iba ak jej prvé vývojové štádium a ďalej sa vyvinie až na 34 leveli. #justpokemonthings

Aj keď je to len ťažko uveriteľné, v mladosti mal bradu, za ktorú sa naozaj nemusel hanbiť. Vtedy mal ale také aj vlasy a povesť… Nostalgia!

Johnny Depp

Keďže je Johnny nami všetkými prudko milovaný, je ťažké povedať na neho čokoľvek nelichotivé… aj keď, nedá mi – nevyzerá jeho knírek trochu ako húsenička, z ktorej raz isto bude nádherný motýľ? Že? ŽE?! Bez nej by to už ale nebol Johnny… bol by to len taký koláčik bez polevy.

Hugh Jackman

Oh Hjúúúdž… Myslím, že tu sa všetci zhodneme, on môže mať po tvári rozmazané aj hovno a bude to úplne v poriadku, pretože on je Hjúúúdž, Wolverín, Žán Valžán a preto môže robiť čo len chce a kto som vôbec ja, aby som na neho čo i len pol slova povedal. Pokračuj Hjúúúdž, pokračuj v čomkoľvek, čo si doteraz určite úžasne robil. God bless your soul.

Robo Kazik

Bolo tu aj takéto netradičné prianie, no za toho boha som nikde nevedel nájsť Robka bez jeho knírka (hustejšieho než tie najhustejšie a najtemnejšie lesy všetkých rozprávok), no po dlhých hodinách hľadania som sa konečne dopátral k dôvodu:

Robkov knírek totiž nie je voľba, je to kliatba a dar zároveň! Aktuálne sa inak Robko stal tvárou reklamnej kampane pre Slovenka s.r.o. a postaral sa o neho rovnaký team čarodejníkov grafikov, ktorý dopomohol Justinovi Bieberovi k dokonalej postave v kampani pre Calvina Kleina.  Zmena je to jemná.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk