Ó, šaty

pridal kara 27.2.2015 o 18:39


Akej sú farby? Ani celebrity sa nevedia dohodnúť.

Zabudnite na všetko, čo vás doteraz trápilo. Dnes má svet väčšie problémy. Záhada bermudského trojuholníka? Ako postavili pyramídy? Bol človek naozaj na Mesiaci? To je všetko šuvix oproti tomu, čo sa dnes rieši na internete. Máme tu záhadu šiat a zdá sa nevyriešiteľná.

Tu sú tie toľko diskutované šaty. Akú farbu vidíte vy?

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

 

A prečo o tom píšem na stránke o celebritách? Lebo nemám na výber. Musím o tom hovoriť. Je to istý spôsob terapie. Som zmätená. Čo je len ilúzia, čo je skutočnosť? Život stráca zmysel. Prvé dve hodiny som na fotku šiat pozerala s neochvejným presvedčením, že tie šaty sú bielo-zlaté a všetci ostatní fetujú. Nakoniec som si teda fotku stiahla, znížila som kontrast….bum. Môj mozog vybuchol. Modro-čierne šaty. Fakt. Kde sa vzali? Doteraz tam boli iné farby. Tak som kontrast vrátila späť a zrazu som nechápala, ako som tam mohla vidieť bielu a zlatú. Ubehli asi štyri hodiny, čučím na to jak blázon a každých 10 minút ich vidím v inej farbe. Keď som fotku šiat stiahla do počítača, boli bielo-zlaté. V tomto momente ich vidím modro-čierne. Nerobí si z nás niekto srandu a fotka šiat je v skutočnosti gifko?

Ale nie som blázon len ja. Ani celebrity sa nevedia dohodnúť.

 nie sú z toho zmagorené len celebrity, ale celý internet

Originál fotka je v strede, zvyšok je len hranie sa s nastavením farieb.

A aké teda v skutočnosti sú? Fotka šiat vznikla na nejakej svadbe, kde ich mala oblečené nejaká teta. Toto je ďalšia fotka zo svadby.

Šaty sa v bielo-zlatej kombinácii ani nevyrábajú. Ich predaj doteraz stúpol o takmer 40%. Dobrá reklama.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk