Čo týždeň dal

pridal kara 4.3.2015 o 20:54


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Herec Leonard Nimoy zomrel v piatok 27. februára vo veku 83 rokov. Zomrel na komplikácie spojené s ochorením pľúc.

Alicia Keys sa pochválila rodinnou fotkou, na ktorej má verejnú premiéru jej druhý syn – Genesis Ali Dean.

Sara Gilbert a jej manželka Linda Perry sa tešia zo syna. Sara pred pár dňami porodila a chlapec sa volá Rhodes Emilio Gilbert Perry.

Vojvodkyňa Katka ukázala rastúce bruško v obtiahnutých šatách. Vraj má rodiť v apríli, no vzhľadom na veľkosť jej brucha dúfam, že je to aspoň koniec apríla.

Kelly Osbourne opúšťa Fashion Police. Urobila tak len týždeň potom, čo nejaká jej zubatá vychudnutá kolegyňa, ktorá vyzerá ako Lucia Kollárová (nepokladám za dôležité učiť sa jej meno a čudujem sa, že vôbec poznám meno Lucia Kollárová) pustila do éteru mierne nevhodný komentár na Kellynu kamošku Zendayu. Tá prišla na Academy Awards s dredmi, a tá zubatá trepala niečo, že má z toho pocit, akoby okolo nej cítila vôňu trávy. No skrátka, veľký škandál, za ktorý sa musela v telke ospravedlňovať. Kelly vraj už počas natáčania toho dielu Fashion Police namietala, že to nie je vhodné, no aj tak to tam dali. A tak dala výpoveď. Vraj už od smrti Joan Rivers sa jej nepáčilo, akým smerom sa to začína uberať, a zrejme sa s Joaninou dcérou, ktorá šéfuje celej Fashion Police, nepohodla. Dobrá správa je, že snáď konečne zmení farbu vlasov, keďže mala v zmluve napísané, že musí ostať pri fialovej. Špekuluje sa o tom, že by ju mala nahradiť Khloe Kardashian.

No ktovie, či to bude Khloe stíhať. Vyzerá to totiž tak, že minimálne najbližšie štyri roky bude natáčať Keeping Up With The Kardashians. Prebohaživéhovásprosím (to by bol dobrý hashtag, len škoda, že ich nepoužívam), už to niekto ukončite. No asi si to želám iba ja. Údajne totiž dostali ponuku na 100 MILIÓNOV dolárov, takže asi stanici E! dobre zarábajú.

Andreja Pejic je po dlhej odmlke späť. Odmlka sa konala kvôli zmene pohlavia, a návrat to bol vskutku veľkolepý – rovno na londýnskom Fashion Week.

A keď už sme pri tých transsexuáloch. V týchto vodách si momentálne máča nôžky aj Eddie Redmayne. Ten síce neplánuje takúto zmenu podstúpiť, no natáča film The Danish Girl. Vo filme podľa skutočného príbehu hrá transsexuálnu ženu Lili Elbe, ktorá bola prvou trans-ženou, ktorá úspešne podstúpila zmenu pohlavia. Ach, ťažko sa mi to píše, keď neviem v akom rode to má byť. Ale asi som sa trafila.

Pamätáte si šaty Lupity Nyong´o z Oscarov? Šaty boli pokryté perlami, malo ich byť až 6000. Toto zrejme zarezonovalo v ušiach zlodejom, a tak jej šaty ukradli z hotelovej izby. No zlodeji mali asi trocha lepšie oko ako Lupita, a tak zistili, že perly nie sú pravé a šaty vrátili – neskôr sa našli pohodené vo vreci v práčovni hotela. Značka Calvin Klein k veci povedala len toľko, že nikdy netvrdili, že perly sú pravé. Okej, ale prečo potom stáli 150, 000 dolárov?

Jessica Alba nemá chlpaté nohy a hrdo ich ukazuje v novej reklame na epilátor značky Braun.

Aj Rosie Huntington-Whiteley hrdo ukazuje telo, no nie v reklame, ale pre aprílové vydanie magazínu Esquire.

Aj Elsa Pataky ukazuje postavičku, konkrétne pre magazín Women´s Health UK.

Pamätáte si ešte túto neretušovanú fotku Cindy Crawford? Je to fake. Fotografka sa vyjadrila, že jej fotku ukradli a výrazne upravili tak, aby Cindy vyzerala o dosť horšie, ako v skutočnosti vyzerá. Žalovať sa chystá každého, kto fotku zverejnil a nestiahne ju a neospravedlní sa. Tak sa teda ospravedlňujeme. ??

Je to oficiálne. Victoria´s Secret neopúšťa len Karlie Kloss, ale aj Doutzen Kroes. Tá už dokonca celkom dávno rozviazala zmluvu. VS to potvrdilo len krátko potom, ako potvrdili odchod Karlie. Doutzen skončila spoločne s rokom 2014, keďže dostala lukratívnu ponuku z Európy. Jej agent požiadal o predčasné rozviazanie zmluvy, a vzhľadom na dobré vzťahy ju pustili a zmluvu ukončili.

Victoria´s Secret má aj iné novinky okrem odchádzajúcich modeliek. Minulý týždeň vo štvrtok odvysielala stanica CBS úplne prvé Swim Special, kde uvidíte ako vznikajú fotky, koncert Maroon 5, ale aj to, ako sa modelky doťahujú o to, ktorá z nich je viac sexy (úplne vážne).

 

Brace yourself, Carly Rae Jepsen má novú odrhovačku.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk