Čo týždeň dal

pridal kara 11.3.2015 o 18:33


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Cate Blanchett sa teší z nového bábätka. S manželom, s ktorým má troch synov, adoptovali dcérku. Potvrdil to aj jej hovorca a prezradil aj meno malej – Edith Vivian Patricia Upton.

Jennifer Love Hewitt sa po dlhšej dobe ukázala na verejnosti a ukázala aj rastúce bruško.

Tatko Chris Brown sa veľmi neteší z toho, že sa celý svet dozvedel o jeho dcére. S Niou vraj mali dohodu, že jej bude platiť slušné peniaze za to, že sa o tieto správy s nikým nepodelí. No Chris si myslí, že práve ona predala túto informáciu médiám a platiť sa už nechystá, pokiaľ to nestanoví súd. To Nia asi veľmi nedomyslela, keďže jej doteraz Chris platil omnoho viac, než by podľa zákona mal, čiže v konečnom dôsledku aj tak prerobí. Mimochodom, muž, ktorý minule nariekal na instagrame, že je nešťastný a že doteraz malú vychovával v domnení, že ide o jeho dcéru, je Niin manžel, za ktorého je vydatá vyše 10 rokov. Už vieme aj meno malej – volá sa Royalty.

Suki Waterhouse by sa chcela vydávať. Blízky zdroj prezradil magazínu UsWeekly, že už dlhšie Bradleyho spracováva, a tomu už sa táto myšlienka začína páčiť. Vraj už nechýba veľa, a budú zásnuby.

Suki popri tlačení Bradleyho do svadby stíha aj pracovať. Vo štvrtok vyjde aprílové vydanie magazínu Vogue, ktorému zdobí obálku spolu s Carou Delevingne a Georgiou May Jagger. Tieto tri sa neobjímajú len na titulke, ale aj vnútri magazínu a tam už bez oblečenia.

Po nedávnom odchode Karlie Kloss a Doutzen Kroes sa vo Victoria´s Secret trasú o svoje dve najznámejšie tváre – Alessandru Ambrosiu a Adrianu Limu. Obom vraj hneď ponúkli nové zmluvy, keďže dievčatá tiež zvažovali odchod. Dali im vraj omnoho lepšie podmienky a zmluva ich zaväzuje ostať minimálne do ďalšej VS Fashion Show. Adriana už podpísala, Alessandra vraj ešte stále vyjednáva.

Candice Swanepoel v novej kampani pre zimnú kolekciu značky Osmoze.

Cameron Diaz si prefarbila vlasy na trocha tmavší odtieň a ukázala aj nový piercing v nose.

Ešte stále sa nerozhodlo, kto nahradí Kelly Osbourne vo Fashion Police, no okrem Khloe Kardashian sa už začalo špekulovať aj o Amber Rose a Chrissy Teigen.

Neil Patrick Harris nemá ambíciu ešte niekedy moderovať Oscarov. Pre Huffington Post povedal: „Neviem, či by to moja rodina alebo moja duša ešte raz zvládli. Je to divoké. Bola zábava splniť si to, no keď si vezmem koľko času sme strávili prípravami a aké boli reakcie, neviem, či sa to oplatí robiť opäť budúci rok, alebo vôbec.“

Súdny spor ohľadom hitu Blurred Lines skončil v neprospech Pharrella a Robina. Súd uznal, že pesnička je okopírovaná od pesničky Marvina Gayea – Got to give it up, a Pharrel a Robin musia Marvinovým deťom zaplatiť 7, 4 mil. dolárov.

Nick Gordon je na odvykačke. Minlý týždeň išiel robiť rozhovor s Dr. Philom, no ukázalo sa, že celé to zorganizovala Nickova mama, aby ho dostala na odvykačku. Tak mu s Dr. Philom dohovárali, plakali, a podarilo sa im to. Teta Bobbi Kristiny, Leolah Brown, ktorá sa snaží z ich momentálnej situácii v rodine vytrieskať čo možno najviac peňazí, pobúrene vyrozprávala médiám, že Dr. Phil Nickovi vôbec nemal dávať priestor, lebo ten to otočí vo svoj prospech, a povedala, že Nick je podozrivý z pokusu o vraždu Bobbi Kristiny. Škoda, že tejto osobe už neuverím nič.

 

Chris Evans a Chris Pratt navštívili cez víkend detskú nemocnicu v Seattle a urobili tak chorým deťom trocha radosť.

Novú odrhovačku Carly Rae Jepsen sme si predstavili len nedávno, a už tu máme aj klip. V tom z nejakých neznámych príčin hrá môj milovaný Tom Hanks. Ale ja mu to odpustím. Ale tú Carly jednoducho neviem stráviť. Možno keby mala 16 rokov a nie skoro 30, tak by som jej tvorbe viac chápala. A na konci videa sa, samozrejme, objaví aj Justin Bieber.

 

Aj Rihanna má novú pesničku, no odpremiéruje ju až 17. marca. Tak tu máte aspoň ochutnávku.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk