Chris Evans a Lily Collins randia

pridal Lilinka 15.3.2015 o 19:59


A na vine sú vraj… 

hviezdy…Oscary. Ó, áno. Podľa magazínu UsWeekly a momentálne asi miliónu zahraničných médií, títo dvaja tvoria nový párik. Slečna hustoobočková alias dcéra speváka Philla Collinsa, a kapitán Amerika si vraj padli do oka na Oscarovej afterparty. Títo dvaja to zatiaľ nepotvrdili, no urobil to za nich blízky zdroj pre UsWeekly. Ťažko povedať, či to je pravda. Ale to nám predsa nezabráni, to patrične okomentovať.

Takže čo teda povedal tajný špeh pre UsWeekly?

„Je to ešte len v začiatočnej fáze. Ale dosť sa spolu bavia a snažia sa prísť na to, kam to povedie.“

Som si to voľne preložila asi takto: Sú ešte silno zamilovaní, majú na ksichte tie povestné ružové okuliare a vidia toho druhého ako dokonalú osobu spadnutú priamo z neba. Väčšine párikov to v Hollywoode vydrží iba dokým im tie ružové okuliare nespadnú, prípadne im ich z tváre nezostrelí milenka, či milenec ich nevernej polovičky. Neviem čo si mám o tomto páriku myslieť. Aj sú naozaj spolu, čo sa časom určite dozvieme, sú celkom fajn párik. Ona pekná (vynímajúc to obočko, ktoré jej teraz ani nemôžem poriadne zhejtovať, lebo som stratila pinzetu a moje vyzerá podobne), on sexoš na pohľadanie. No či to má budúcnosť, to si nemyslím. Neviem, nehodia sa mi k sebe. Lepší by bol so Sandrou Bullock. I keď k nej by mi asi najviac pasoval ten Keanu.

Lily a Chris na Oscaroch







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk