Čo týždeň dal

pridal kara 24.3.2015 o 19:38


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Vin Diesel prezradil pohlavie aj meno bábätka. Dcérku pomenoval Pauline, na počesť zosnulého Paula Walkera. Pre NBC Today povedal: „Nie je nik iný, o kom by som rozmýšľal, keď som prestrihával pupočnú šnúru. Viem, že tam bol, a cítim, že toto je skvelý spôsob ako si uctiť jeho pamiatku a zachovať ho ako súčasť môjho sveta.“

A konečne už máme potvrdené aj meno dcérky Ryana Reynoldsa a Blake Lively. Tá sa oficiálne volá James. Ryan to potvrdil v Today Show. „Už je to vonku, volá sa James. Už to každý vie a povedal som to každému, kto bol ochotný počúvať. Keď to ešte nebolo vonku, nechcel som byť ten, kto začne vykrikovať do médií, pretože ako vieme, malé dievčatká sa časom zmenia a tínedžerky a tie si zvyknú vyhľadať veci na internete a nechcel som, aby sa ma neskôr pýtala, prečo som to urobil.“

Kelly Rowland sa na titulke magazínu Essence konečne pochválila synom. No ten sa na fotke netvári veľmi nadšene, možno je to preto, že sa volá Titan Jewell.

Vyzerá to tak, že svadba Mily Kunis a Ashtona Kutchera je konečne potvrdená. Mila sa objavila v talkshow Jamesa Cordena a ten ju tak trocha zatlačil do kúta. Mila, tvoj publicista ti mohol vysvetliť, že ak chceš utajiť svadbu, neodpovedaj na otázky o nej: Neviem, možno. Lebo keby to bolo nie, rovno povieš nie. Aj keď, potom by sa o vás asi toľko nepísalo. Tak okej, más dobrého publicistu.

 

Kris Jenner sa už nabažila mladého mäska. O 25 rokov mladšieho Coreyho Gambla vraj odkopla už pred nejakým časom. Jediné, čo od vzťahu čakala, bola zábava a dobrý sex, ale zrejme ju už omrzelo jedno aj druhé.

Robin Thicke a Paula Patton už sú oficiálne rozvedení. Ich rozvod nadobudol platnosť 17. marca. O deň neskôr mala Paula určite hroznú opicu.

To si predstavte, bulvár nepíše pravdu. Pred dvoma týždňami blízke zdroje tvrdili, že u Bradleyho Coopera a Suki Waterhouse sú zásnuby na spadnutie, no namiesto toho je tu rozchod. A ešte zábavnejší je dôvod. Pôvodne sa totiž hovorilo, že Suki je tá, ktorá tlačí Bradleyho do svadby, no rozišli sa kvôli presne opačnému dôvodu – Bradley by sa už chcel usadiť a založiť si rodinu, zatiaľ čo ona na to nie je pripravená a chce sa ešte sústrediť na kariéru. Aké správy prídu o ďalšie dva týždne, tajná svadba?

Aj láske Katy Perry a Johna Mayera odzvonilo. A podľa blízkych zdrojov je to tentokrát už definitívne. Nič dramatické sa nestalo, akurát John nejavil dostatočný záujem, čo Katy vadilo, a nakoniec z neho vypadlo, že aj keď ju má rád, už ju neľúbi.

Stav Bobbi Kristiny sa nezlepšuje, no napriek tomu ju uplynulý týždeň previezli do neznámeho rehabilitačného centra. Jej rodina plánuje nechať odstrániť dýchaciu trubicu, pretože chcú vidieť, ako bude reagovať. Keďže za ňu už od nehody dýchajú prístroje, nepovažujem to za rozumný nápad.

Jennifer Lawrence už po filme X-men: Apocalypse v úlohe Mystique neuvidíme. Pre MTV News potvrdila, že toto je jej posledný xmenovský film. A aj keď mám rada Jennifer a aj X-menov, tejto správe sa teším, pretože po prvé: táto úloha jej podľa mňa vôbec nesadla, a po druhé: dúfam, že prestanú točiť ďalšie a ďalšie sračkové pokračovania, ktorými mi kazia moju milovanú pôvodnú trilógiu.

Christina Aguilera sa na twitteri pochválila novou farbou vlasov. Ak ste sa potešili, že konečne zahodila tie litre peroxidu do koša, máte smolu. Ide totiž zrejme len o parochňu, ktorú má na hlave kvôli natáčaniu seriálu Nashville.

Cindy Crawford pobehovala v nedeľu po pláži v Malibu v priesvitných šatách a bez podprsenky. Samozrejme, išlo o fotenie, nebehá takto z vlastného rozmaru. Na 49 ročnú ženu celkom odvážne rozhodnutie, aj keď treba uznať, že vyzerá dobre.

Keďže za posledný mesiac opustili šou Fashion Police až dvaja ľudia, televízna stanica E! sa rozhodla šou stiahnuť z obrazoviek až do septembra.

Jennifer Lopez vystúpila so svojím soundtrackom k rozprávke Home v American Idol:

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk