Rozprávka na dobrú noc: Ako Kapitán Amerika randil so Snehulienkou

pridal Lilinka 25.3.2015 o 19:21


Alias Chris Evans bol na večeri s Lily Collins. 

Kde bolo, tam bolo. Bola raz jedna múdra žena, Lilinka ju prezývali. Táto bitch a čarodejnica vedela vecí, a potom ich roztrubovala do sveta spoločne so svojimi vernými kamarátmi – sarkazmom a iróniou. Za pomoci čarovných vízií, nazývaných aj zahraničný bulvár, zistila, že Kapitán Amerika má pletky so Snehurvou Snehulienkou. Jednoducho si to vygooglila. Potom sa vodka sypala, a kokaín sa lial, skrátka Hollý Úd. Neubehlo veľa času, a Snehulienku videli s Kapitánom na večeri, konkrétne v sobotu v talianskej reštike. Očitý svedok Dudroš tvrdil, že sa k sebe mali. Aby to ale bola rozprávka ako sa patrí, v tej istej reštaurácii moji špehovia zahliadli aj Kapitánovu bývalú, Minku Kelly. V tejto rozprávke bude predstavovať zlú kráľovnú. Žiadne scény sa však nekonali. Škoda. Nuž, ale ani zlá kráľovná nič nezmôže proti ochranke zloženej z Avengers a siedmych trpaslíkov, ktorí jej pravdepodobne zabránili, aby urobila scénu. Zazvonil zvonec, čašník doniesol pizzu, a holúbkovia sa šťastne dopravili domov. Alebo sa jeho bývalá len  bola najesť a narazili na seba.

A tu  emancipovaná Snehulienka spieva Kapitánovi Amerika serenádu.

Zlá sexy kráľovná alias Chrisova bývalka Minka Kelly, ktorá zablúdila do reštaurácie, kde mali rande. V jej pohľade sa črtá zlovestný plán. A jej pomocníčka, vyberajúca si zo zubov kusy jedla. Taká drahá reštika a nemajú tam špáradlá.

A jej čarovné cecky, ktorými mámi nepriateľa.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk