Amber Rose si ešte stále myslí, že je sexy

pridal kara 28.3.2015 o 21:53


Ale nie je. Ani trocha. Ani potme.

Tento týždeň si vyrazila na dovolenku na Havaj a spolu si zábranami tam odhodila aj vrchný diel plaviek. A ani ten spodný nezakrýval všetko, čo by mal. Popri Amber dokonca aj Kimina riť vyzerá dobre, a to už je vážne čo povedať. Ale aspoň na niečo sú tieto fotky dobré – môžete zabudnúť na vaše mindráky a stres z blížiaceho sa leta, keď môže ona takto behať po pláži, vy môžete ísť zaručene aj holé.

Vopred sa vám ospravedlňujem za traumu a za to, že vás zrejme po zočení týchto fotiek prejde chuť na sex na veľmi dlhú dobu. Chuť ale asi neprešla jej bývalého, no jej celulitídová riť je možno jedným z dôvodov, pre ktorý nejakým nedopatrením skončil v posteli s inými ženami.

Fotky bez cenzúry som nenašla, ale verím, že sa nenahneváte. Keď mám byť úprimná, asi som sa ani poriadne nesnažila, keďže som už dostatočne traumatizovaná aj z tých cenzúrovaných záberov a nechcem mať Amberine polmetrové dvorce ešte pol roka pred očami.

A takto to vyzerá po zásahu fotošopu a instagramových filtrov:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk